Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

DrJuice Co. Hydrogel (Ezüstkolloid) 50g

Dr. Juice Co. termékek »

3014 Ft/db
Egységár: 60.28 Ft/g

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

DrJuice Co. Hydrogel (Ezüstkolloid) 50g részletes leírása

Égési sérülések, pattanások, kiütések, rovarcsípés, napégés, sebek horzsolások, bőrirritáció, borotválkozás után, gyantázás, szőrtelenítés, kozmetikai beavatkozások, bőrgyógyászati problémák esetén.

50 g-os kolloid; Dr. Juice Co. bőrápoló gél.

A Dr. Juice ezüstkolloid előállítása a Bay Zoltán Nanotechnológiai Kutatóintézet együttműködésével és folyamatos minőségellenőrzése mellett történik. Összetétel: 99,9999 %-os ezüst (20 ppm) és ultratiszta víz.

Hogyan hat az ezüstkolloid? Az ezüstkolloid közel 650 organizmust képes elpusztítani a szervezetben. Hatásos lehet még csontregenerálásra és gyorsabb csontgyógyulást eredményezhet, továbbá az ezüstkolloid felgyorsíthatja a bőr és más finom szövetek újraképződését. Az ezüstkolloid hatásos lehet az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Az ezüstkollid a máj anatómiai szerkezetét is helyreállíthatja, illetve a májműködést erősítheti, így a szervezet méregtelenítését fokozhatja.

Tárolás: Fénytől védve tartandó! Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 1 évig.

Gyógyszer-kölcsönhatás: Nem ismert. Mellékhatás: Az ezüstkolloidok használatával kapcsolatban ritkán megfigyelték az ezüst lerakódását a bőrben és annak fémes elszíneződését (argirózis). Az ezüstkolloid önmagában nem minősül gyógyszernek, nem helyettesíti az orvos gyógyító tevékenységét és az általa javasolt gyógyszereket!

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz