Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

DrJuice Co. Ezüstkolloid Pattanásos bőrfelület ápoló 200ml

Dr. Juice Co. termékek »

2637 Ft/db
Egységár: 13.19 Ft/ml

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

DrJuice Co. Ezüstkolloid Pattanásos bőrfelület ápoló 200ml részletes leírása

Az ezüstkolloid közel 650 organizmust képes elpusztítani a szervezetben.

200 ml-es kolloid; pattanásos bőr kezelésére.

Az ezüst esszenciális nyomelem, mind a növények és az állatok, mind az ember számára. Védi az immunrendszert. Az ezüstkolloid rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással, ami a máj regenerációját elősegíti, méregtelenítését fokozza. Igen hatásos csontregeneráló is, 50%-nál is gyorsabb csontgyógyulást eredményez. Vágott, horzsolt, égéses sérüléseknél elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.

Az ezüstkolloid az egysejtű élőlények (baktériumok, gombák, vírusok) környezetébe kerülve gátolja azok életfunkcióit, így azok rövid időn belül elpusztulnak. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét lerombolva akadályozza annak szaporodási lehetőségét, elősegíti azok pusztulását. Míg a gombák, baktériumok esetében egy bizonyos, számukra életfontosságú enzimjét blokkolva okozza rövid időn belüli pusztulásukat. Már 10ppm-es (parts per million) koncentráció mellett nagyobb baktérium ölő hatása van, mint a legtöbb gyógyszerként kapható antibiotikumnak. A mai napig kb. 650 féle kórokozóról tudjuk, hogy az ezüstkolloid hatékonyan elpusztítja. A kolloidált ezüst az ezüstnek az egyetlen formája, melyet biztonságosan lehet alkalmazni. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz