Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Ilzsu gyógynövénytartalmú folyadék 100ml

Ilzsu termékek »

2332 Ft/db
Egységár: 23.32 Ft/ml

Készleten!

Ilzsu gyógynövénytartalmú folyadék 100ml részletes leírása

A hajhagymák megmentése érdekében létrehozott termék.

100 ml-es kiszerelés; Ilzsu termék, a kopaszodás ellen.

Rendellenesnek tekintjük a hajhullást, ha túlzott mértékű és hiányzik a normál újranövés. Minden esetben megfelelő kezeléssel be kell avatkozni, oly módon, hogy stimuláljuk a szőrtüszőt, elősegítve ezzel a vérellátást. Az ember fején kb. 150 ezer hajszál található. A hajszál lényegében egy szőrszál, amely egy kéreg és egy velőállományból áll. A hajszál nem folyamatosan termelődik, hanem szakaszosan, az elpusztult hajszál leválik a fejbőrről. Ez egy természetes folyamat. Probléma akkor van, ha a hajszálak képződése lassabb, mint a hajhullás. Nem természetes hajhullásnak három változata van. Első a férfiakra jellemző kopaszodás, második a foltos hajhullás, harmadik az egyenletes mértékű ritkulás.

Az esetek többségében a megfelelő módszerrel megállíthatjuk, vagy adott esetben vissza is fordíthatjuk a hajhullás folyamatát. Nem lehet hajkoronát növeszteni azon a bőrfelületen, ahol már az utolsó hajhagyma is hosszú évekkel ezelőtt elpusztult. Ha a hajhagymák még élnek, újra működésbe lehet lendíteni őket. Fontos, hogy mihamarabb kezdjük el az érintett terület kezelését. Ebben segít Önnek az ILZSU hajregeneráló készítmény! Tíz gondosan összeválogatott gyógynövény desztillált víz és étkezési alkohol keverékéből készül, mely együttesen fejti ki hatását. Több hetes érlelés következtében a gyógynövényekből a hatóanyagok kioldódnak. Mivel színezéket vagy aromát nem tartalmaz, így különböző gyártási időpontban készült termékek színe illetve sűrűsége változó lehet. Használata: A fejbőrre csepegtetve, így juttatva tápanyagokhoz a hajhagymákat. A használat eredményessége függ egyéntől, valamint a használat gyakoriságától, hosszától. A kívánt hatás elérése érdekében ajánlott egy kúra, 100 ml ami három, négy hétre elegendő. Nem lemosandó, hajmosás szokás szerint.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz