Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Sanct Bernhard Hajfit kapszula 120db

A szép, egészséges és erős hajszálaknak az elegendő és rendszeres vitamin és tápanyag-ellátottság nélkülözhetetlen.

120 db-os tabletta; Sanct Bernhard termék az erős hajszerkezet felépítéséért és megtartásáért.

*TIPP! Az összes Sanct Bernhard termék »

4078 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Ez a mai étkezési szokások mellett nem mindig garantált. Tápanyaghiány esetén a haj és a köröm nem tud megfelelően növekedni. A hajfit kapszula fedezi mindazokat az anyagokat, amire a roncsolt hajnak szüksége van: az aranyköles kivonat az értékes kovasav és nyomelemeivel növekedésserkentő, az erős hajszerkezet felépítését és megtartását szolgálja.

további információk...

Sanct Bernhard Hajfit kapszula 120db részletes leírása

C-vitamin, Pantothensav, D-biotin, és cink az egészséges hajnövekedésben közreműködnek, így haja dússá, erőssé és csillogóvá válik. Ezzel együtt a körmök is megerősödnek, nem töredeznek és gyorsabban nőnek, mivel a szarus felépítés miatt mind a hajnak mind pedig a körmöknek ugyanarra a növekedést serkentő anyagra van szükségük. Mivel a haj és a köröm nagyon lassan nő, ezért a hajfit kapszula szedését hosszabb ideig,ez azt jelent több hónapig ajánlott. Hatóanyagok - 4 kapszulában: B6-vitamin (piridoxin): 4.8 mg, B7-vitamin (biotin): 300 µg, C-vitamin (aszkorbinsav): 200 mg, Cink: 5 mg, Köles kivonat: 800 mg, Pantoténsav: 18 mg.