Fagyasztva szárított gyümölcs.

Bálint csemegék Tőzegáfonya csemege (aprított) 20g leírása

A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad. A feldolgozás során nem használnak színezéket és tartósítószereket, adalékanyagokat.

Fogyasztási javaslat: natúr formában, vagy gyümölcsteának, feketetea ízesítésére, joghurt vagy egyéb tejkészítmények ízesítésére, dúsítására, sütemények, desszertek alapanyagaként.

Vegetáriánus, paleolit és egyéb diétás étrendekbe kiválóan beilleszthető termék.

Mézben elkeverve a gyümölcs visszanyeri eredeti formáját és így desszertként, vagy akár tea készítésére is alkalmas. Tea készítésénél fontos, hogy a víz 60 foknál ne legyen melegebb, így őrizhetjük meg legjobban a gyümölcsök értékes tulajdonságait.

Összetevők: 100 % apróra vágott amerikai tőzegáfonya gyümölcs (Vaccinium macrocarpon) fagyasztva szárított technológiával.

200 g friss tőzegáfonya fagyasztva szárításával készül 25 g termék.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Sót kizárólag nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz.

Megújult külsővel!

Tőzegáfonya - a bogyók királynője

A tőzegáfonya egy ízletes bogyós gyümölcs, amely tele van értékes tápanyagokkal. A benne található vitaminok és ásványi anyagok hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Fogyasztása jótékony hatással van a szervezetünkre.

A tőzegáfonya bővelkedik C-vitaminban és antioxidánsokban, amelyek segítik a szervezet védekezőképességét. Különösen fontos szerepet játszik a húgyúti egészség megőrzésében, mivel megakadályozza a baktériumok tapadását a húgyutak falán. Ezen kívül a tőzegáfonya gyulladáscsökkentő hatású is, így támogatja a szív- és érrendszer egészségét.
A tőzegáfonya íze savanykás és édes, ami különleges élményt nyújt a fogyasztás során. Használhatjuk salátákban, joghurtokban vagy süteményekben is. Variálásának lehetőségei szinte végtelenek, így mindenki megtalálhatja a kedvére való felhasználási módot. A tőzegáfonya tehát nemcsak egészséges, hanem rendkívül ízletes is.

Aszalt tőzegáfonya - ízletes vitaminbomba

Az aszalt tőzegáfonya egy különleges csemege, amely nemcsak ízletes, hanem tele van tápanyagokkal is. Ideális választás a nassoláshoz vagy az ételek ízesítéséhez.

Ez a gyümölcs rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, így hozzájárulhat a szervezet egészséges működéséhez. Az aszalás során a gyümölcs íze koncentrálódik, így édes-savanykás ízélményt kínál. A benne található rostok segítik az emésztést, míg a vitaminok és antioxidánsok támogatják az immunrendszert. Az aszalt tőzegáfonya finom és tápláló választás lehet a mindennapokban.
Felhasználása rendkívül sokoldalú: kiválóan illik salátákhoz, joghurtokhoz, süteményekhez, de önálló nassolnivalóként is megállja a helyét. Az aszalt tőzegáfonya egy remek módszer arra, hogy egészségesen táplálkozzunk, miközben élvezzük a természet ízeit.