Az Európai Unióban készített termék 100%-ban természetes cukoralkoholt tartalmaz.

Naturae Group Eritrit 1000g leírása

Ez a növényi édesítőszer azoknak ajánlott, akik vágynak az édes íz,de tudatosan is étkeznének.

A hagyományos cukor kiváló alternatívája megtalálható zöldségekben, gombákban, gyümölcsökben, valamint néhány erjesztéssel készült ételben. A növényi alapú édesítőszert használhatjuk sütéshez, főzéshez, ételeink tartósításához egyaránt.

A természetes cukorpótló előállítása teljesen természetes úton zajlik: fermentálás után kristályosítják. Pozitív tulajdonságai közül kiemelendő, hogy íze hűs és mégis édes és a cukor helyett eritritet tartalmazó ételek, italok fogyasztása hozzájárul a fogak mineralizációjának fenntartásához.

A Naturae Group Eritrit a diétázók mindennapi étkezésében is hangsúlyos szerepet tölthet be. Fogyasztásának számos előnye között szerepel, hogy a cukor helyett eritritet tartalmazó ételek, italok fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek, italok fogyasztása.

Sütéshez, főzéshez és az ételek tartósabbá tételéhez ajánlott. Az eritrit főtt vagy sült ételekhez, fagylaltokhoz, desszertekhez és hideg-meleg italokhoz egyaránt alkalmazható összetevő.

Más édesítőszerekkel ellentétben a 0 glikémiás indexű termék fogyasztásakor nem tapasztalunk mellékízt.
Tartalmaz: 100% eritrit

Glikémiás indexe: 0

Tápérték információ: Átlagos tápérték 100 gramm termékben:
Energia: 0 kJ/ 0 kcal
Zsír: 0 g amelyből telített zsírok: 0 g
Szénhidrát: 100 g
amelyből cukrok 0 g
amelyből poliolok: 100 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g.

Eritritol - a cukorhelyettesítő

Az eritritol egy természetes, kalóriamentes édesítőszer, amely a cukor egészséges alternatívája. Ideális választás azok számára, akik szeretnék csökkenteni a cukorbevitelt anélkül, hogy az ízekből lemondanának. Az eritritol édesítőereje jelentős, ugyanakkor kalóriatartalma elenyésző.

Ez az édesítőszer a cukoralkoholok csoportjába tartozik, és természetes módon megtalálható bizonyos gyümölcsökben, például a szőlőben és a körtében. A gyártási folyamat során a szőlőcukorból készül, amely fermentálási folyamaton megy keresztül. Az eritritol emésztése során a szervezet nem használja fel, így szinte teljesen kiürül a testből, ami segít a vércukorszint stabilizálásában.
Az eritritol rendkívül sokoldalúan felhasználható: tökéletes édesítője lehet italoknak, süteményeknek és egyéb ételeknek is. Hő hatására megőrzi édesítőerejét, így sütéskor is bátran alkalmazható. Az eritritollal édesített ételek nemcsak ízletesek, hanem segítenek a tudatos táplálkozásban is, így ideális választás a modern étrendhez.