Mindenki számára nagyon fontos, hogy étkezései során tiszta NaCl konyhasót egyen.
Naturae Group Tiszta só 1000g leírása
A kereskedelemben kapható sók egy része ismeretlen mennyiségű kálisót tartalmaz, pedig ez nagyon veszélyes. Az MSZ-01-10007-82 (Magyar Szabvány) szerint minimum 97% NaCl konyhasót kell tartalmaznia mindegyik étkezésre szánt sónak, de KCl kálisó nem szerepel a fennmaradó maximum 3%-nyi egyéb komponensek között. A Tiszta Só tiszta, kétszeres minőségellenőrzési vizsgálattal felügyelt, minimum 99,5% NaCl tartalmú konyhasó (nátrium-klorid).
Összetevők: minimum 99,5% NaCl tartalmú konyhasó (nátrium-klorid).
Tiszta só a gasztronómiában
A tiszta só alapvető hozzávaló a gasztronómiában, amely elengedhetetlen a különböző ételek elkészítéséhez. Segít kiemelni az ízeket és fokozni az ételek élvezetét. Fedezze fel a tiszta só gasztronómiai jelentőségét!
A tiszta só használata a gasztronómiában rendkívül sokrétű. Az ételek ízesítésén túl a só szerepet játszik az ételek textúrájának és megjelenésének javításában is. A sózás folyamata során a tiszta só segít megőrizni az alapanyagok frissességét, és hozzájárul a tartósításhoz is. A különböző típusú sók, például a fleur de sel vagy a durva tengeri só, egyedi ízprofiljaikkal és textúrájukkal különleges élményt nyújtanak az étkezések során.
A tiszta só nemcsak a főzésben, hanem a tálalásban is fontos szerepet játszik. A sóval történő ízesítés lehetőséget ad arra, hogy a séfek és a háziasszonyok kreatív módon emeljék ki az ételek ízét. A tiszta só tehát nem csupán egy egyszerű hozzávaló, hanem a gasztronómiai élmények alapköve, amely segít megteremteni a tökéletes ízharmóniát az ételekben.




