A pudingpor édesítővel és természetes aromákkal készül, gabonamentes, alternatív desszertalap.
Paleolét vanília pudingpor 42g leírása
Hozzávalók: 1 tasak Paleolét pudingpor, 6 ek eritrit vagy 5 ek nyírfacukor, 500 ml zsíros növényi tej (kókusz, mandula stb.) A pudingport az eritrittel, kevés hideg tejjel csomómentesre elkeverjük. A maradék tejet is hozzáadva állandó keverés mellett felforraljuk. A kész pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük.
Pudingpor - Kreatív felhasználás
A pudingpor nemcsak desszertként kiváló, hanem számos kreatív módon is felhasználható. Ismerd meg a pudingpor sokoldalúságát!
A pudingpor alapanyaga sokféle édesség elkészítésére alkalmas, kezdve a klasszikus pudingoktól, egészen a réteges tortákig és süteményekig. Különleges textúrája és íze lehetővé teszi, hogy a sütik töltelékeként is alkalmazzuk, így gazdagítva a sütemények ízét. Emellett a pudingpor remek alapot ad különböző gyümölcsös desszertekhez is, amelyek friss és üde ízeket kínálnak.
Kreatív módon is használhatjuk, például pudingos palacsintákban, mousse-okban vagy akár fagylaltokban is megjelenhet. A pudingporral készült édességek nemcsak finomak, hanem látványosak is, így tökéletes választások lehetnek bármilyen alkalomra. Fedezd fel a pudingpor sokoldalúságát, és varázsolj édes pillanatokat minden nap!




