A himalájai kristálysót 400-600 m méter mélységben bányásszák, ahol évezredek óta érintetlen, szennyeződésektől mentes környezetben van jelen.
750 g-os himalája só; NaturPiac termék ételízesítéshez.
Ez kristályosodik ki és válik rózsaszín színűvé, és ez ma a legminőségibb, a legtisztább, és legtermészetesebb só a Földön. A himalájai kristálysó 84 féle mikroelemet tartalmaz, amelyek könnyen felszívódnak sejtszinten. A Himalája só a világ gasztro kultúrájában minden kontinensen közkedvelt.
Összetevők: 100% nátrium-klorid (kristálysó).
Tápanyagtartalom 100 g-ban: Energiatartalom: <0,1 kJ/<0,1 kcal, zsír: <0,1 g, szénhidrát: <0,1 g -ebből cukor: <0,1 g, fehérje: <0,1 g, sótartalom: 99,8 g, nátriumtartalom: 36,9 mg.
Felhasználási javaslat: A már jól ismert konyhasó felhasználásához hasonlóan, ételek ízesítésére. A tasak hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó!
Származási ország: Pakisztán.