A lencse a tápanyagdús étrend kiváló kiegészítője. Tápláló és kalóriaszegény!
Biomenü Bio Sárga lencse 500g leírása
Összetevők:
100% bio sárga lencse (Lens culinaris);
Allergének: nyomokban glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhat.
Tápanyagok 100g-ban:
Energia 1436 kJ/343 kcal
Zsír 2,0 g
amelyben telített zsírsav 0,7 g
Szénhidrát 50 g
amelyben cukor 3,4 g
Rost 8,4 g
Fehérje (protein) 26 g
Só < 0,01 g
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény.
Sárgalencse - a tápláló hüvelyes
A sárgalencse egy tápanyagokban gazdag hüvelyes, amely remek alternatíva a hús helyett. Magas fehérje- és rosttartalma miatt ideális választás az egészséges étrendhez. Fogyasztása segíti a szervezet működését.
Ez a lencsefajta gyorsan megfő, és könnyen beilleszthető különböző ételekbe. Salátákban, levesekben és pürékben egyaránt ízletes. Az íze diós, ami különleges élményt nyújt az étkezések során. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, így hozzájárul a fittség megőrzéséhez.
A sárgalencse alacsony kalóriatartalmú, ezért ideális választás diétázók számára is. Könnyen elkészíthető, és sokféleképpen variálható. Fedezze fel a sárgalencse sokoldalúságát, és élvezze a tápláló ételek előnyeit!
Lencse - A sokoldalú táplálék
A lencse egy sokoldalú táplálék, amely számos étkezés szerves része lehet. Gazdag fehérjében, rostban és vitaminokban, így ideális választás a vegetáriánusok és egészségtudatos fogyasztók számára. Az íze különleges, ami rengeteg ételhez illik.
A lencse felhasználása rendkívül változatos: készíthetünk belőle ízletes leveseket, salátákat, köreteket vagy akár főételeket is. A különböző fajták, mint a zöld, barna és vörös lencse, eltérő ízprofilokat kínálnak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Az elkészítése gyors és egyszerű, ezért ideális választás a rohanós hétköznapokra.
Az egészségügyi előnyei is figyelemre méltóak. A lencse magas rosttartalma segít az emésztés javításában, csökkenti a koleszterinszintet, és hozzájárul a szív- és érrendszeri egészséghez. Ezen kívül, a benne található vitaminok és ásványi anyagok támogatják a szervezet működését, így a lencse rendszeres fogyasztása mindenkinek ajánlott.





