400 g-os prémium sárgabarack lekvár mézzel és cukorral.
Fertődi sárgabarack lekvár 400g leírása
Sárgabarack lekvár mézzel. A sárgabarack a "legklasszikUSAbb"magyar lekvár. Családunk "lekvárfalói" ennél a lekvárnál a legkritikUSAbbak, mert a mérce a "mama" baracklekvárja, amit igazi kihívás elkészíteni. Sok magyar háziasszony nem is gondolja, mennyi értéket tesz családja asztalára egy kis üveg baracklekvárral. A sárgabarack jótékony hatása vitathatatlan. Tartalmaz A-vitamint, ß-karotint, B17 vitamint, káliumot, kalciumot, foszfort, C-vitamint és ként. Segít leküzdeni a baktériumok és vírusok által okozott fertőzéseket. Kiváló alapanyag süteményekhez, krémekhez. A hozzáadott méz csak fokozza ezt a csodás hatást. Eredeti fertődi recept alapján készült sárgabarack-lekvárunk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert.
Sárgabarack lekvár
A sárgabarack lekvár egy különleges ízélmény, amely a gyümölcsök édes ízét hozza el. Kiválóan illik reggeli pirítósra, és egy igazi csemege az egész család számára. A sárgabarack lekvár nemcsak finom, hanem tápláló is, tele vitaminokkal.
A lekvár elkészítése során friss, érett sárgabarackokat választunk, amelyeket megmossuk és darabolunk. A gyümölcsöket cukorral és citromlével főzzük, hogy a lekvár megőrizze természetes ízét és frissességét. A főzés közben a gyümölcsök aromája felszabadul, és a végeredmény egy sűrű, ízletes lekvár lesz. A kész lekvárt steril üvegekbe töltjük, így elérve a tartósságot.
A sárgabarack lekvár tökéletes kiegészítője lehet a reggeli ételeknek, de süteményekbe vagy desszertekhez is felhasználható. Az édes-savanykás ízvilág számos étkezéshez illik, így mindig van lehetőség új kombinációkra. Ajándéknak is remek választás, hiszen mindenki szereti a házi készítésű finomságokat.
Sárgabarack - vitaminbomba a nyári hónapokban
A sárgabarack igazi vitaminbomba, amely nyáron a legfinomabb. Édes íze és lédússága mindenkit rabul ejt. Fogyasztása jótékony hatással van az egészségre.
A sárgabarack, amely a rózsafélék családjába tartozik, szinte mindenki által kedvelt gyümölcs. A gyümölcs napos, meleg helyeken érlelődik, és a nyári hónapokban érik be. Színe a világos sárgától a mély narancssárgáig terjed, íze édes, és a friss gyümölcsök lédússága igazi élvezetet nyújt. A sárgabarack nemcsak frissen fogyasztva finom, hanem lekvárokban, süteményekben és salátákban is remekül érvényesül.
A sárgabarack A-vitaminban gazdag, amely segíti a bőr és a szem egészségének megőrzését. Emellett C-vitamint is tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, és antioxidáns hatásai révén védelmet nyújt a sejtek számára. A gyümölcs emésztést segítő rostokat is tartalmaz, így rendszeres fogyasztása hozzájárul a bélrendszer egészségéhez. A sárgabarack tehát nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló választás is.




