Az áfonyalekvár cukormentes édesítőszerekkel készül, így alacsonyabb glikémiás indexű alternatívát nyújt.

Fitt áfonya lekvár nyírfacukorral és eritritollal 210g leírása

Összetevők: áfonya (70%) nyírfacukor, eritritol, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin, citromlé (0,5%) szukralóz.

Csökkentett energiatartalmú lekvár, magas (70%-os) gyümölcstartalommal. Használt édesítőszerek a termékben: nyírfacukor (xilit) eritritol, szukralóz. Tartósítás módja: hőkezelés. Tárolási feltételek: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! felbontás után 5-10 °C-on 5 napig fogyasztható.

Kékáfonya - a tápláló bogyó

A kékáfonya egy apró, de annál értékesebb gyümölcs, amely gazdag tápanyagokban és antioxidánsokban. Fedezze fel a bogyó egészségmegőrző tulajdonságait!

A kékáfonya (Vaccinium) nemcsak finom, hanem sokféle jótékony hatással is bír. A gyümölcs tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal, így hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez. Az antioxidánsok, különösen az antocianinok, védik a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól, ezáltal segítve a krónikus betegségek megelőzését. A kékáfonya rendszeres fogyasztása javíthatja az agyműködést és a memóriát is.
A kékáfonya sokoldalú, felhasználható különböző ételekben, italokban. Salátákhoz, joghurtokhoz adva, vagy akár egy finom smoothie alapjaként is remek választás. Ne habozzon, és tapasztalja meg a kékáfonya jótékony hatásait a mindennapokban!

Kékáfonya lekvár - ízletes és tápláló

A kékáfonya lekvár egy édes és savanykás ízvilágú finomság, amely remek választás mindennapi csemegeként.

A kékáfonyában található vitaminok és antioxidánsok miatt nemcsak finom, hanem rendkívül tápláló is. Az elkészítése során a friss kékáfonyát cukorral és citromlével főzik össze, amely kiemeli a gyümölcs természetes ízét. A lekvár ideális reggeli kiegészítő, de desszertként, süteményekhez vagy éppen sajtok mellé is tökéletesen illik. Minden falat egy új ízélmény!