Sárgabarack extra dzsem édesítőszerrel.

Helios sárgabarack extradzsem édesítőszerrel 280g leírása

A Helios sárgabarack extradzsem édesítőszerrel egy ízletes és egészséges alternatívát kínál a hagyományos lekvárok kedvelőinek. Ez a különleges dzsem a sárgabarack gyümölcsének gazdag ízét és aromáját hordozza, miközben a cukor helyett szukralózt tartalmaz, amely egy természetes édesítőszer. A szukralóz a kristálycukor ízével megegyező édes ízt biztosít, így a termék élvezete nem jár együtt a hagyományos cukor fogyasztásával. A dzsem készítése során a gyümölcsök gondos válogatása és feldolgozása garantálja a kiváló minőséget és a friss ízeket. A 280 grammos kiszerelés ideális választás, ha szeretnénk egy kis édes élvezetet csempészni a mindennapjainkba, legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy akár desszertként való felhasználásról. A dzsem nemcsak finom, hanem a diétázók számára is megfelelő választás, hiszen a szukralóz kalóriatartalma alacsonyabb, mint a hagyományos cukoré, így segíthet a súlykontrollban is.

Ez a sárgabarack extradzsem tökéletesen alkalmas kenyérre, péksüteményekre, palacsintákra vagy joghurtokhoz adva, de akár sütemények töltelékeként is megállja a helyét. Az édes íz és a gyümölcsös aroma minden falatban élvezetet nyújt, így ideális választás lehet a család minden tagja számára. A termék használatával könnyedén feldobhatjuk a reggelinket, vagy különleges ízélményt nyújthatunk a vendégeinknek.

Összetevők: sárgabarack, víz, édesítőszer (szukralóz), citromsav.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 3 héten belül fogyasztandó.
Kiszerelés: 280 g.

Sárgabarack lekvár

A sárgabarack lekvár egy különleges ízélmény, amely a gyümölcsök édes ízét hozza el. Kiválóan illik reggeli pirítósra, és egy igazi csemege az egész család számára. A sárgabarack lekvár nemcsak finom, hanem tápláló is, tele vitaminokkal.

A lekvár elkészítése során friss, érett sárgabarackokat választunk, amelyeket megmossuk és darabolunk. A gyümölcsöket cukorral és citromlével főzzük, hogy a lekvár megőrizze természetes ízét és frissességét. A főzés közben a gyümölcsök aromája felszabadul, és a végeredmény egy sűrű, ízletes lekvár lesz. A kész lekvárt steril üvegekbe töltjük, így elérve a tartósságot.
A sárgabarack lekvár tökéletes kiegészítője lehet a reggeli ételeknek, de süteményekbe vagy desszertekhez is felhasználható. Az édes-savanykás ízvilág számos étkezéshez illik, így mindig van lehetőség új kombinációkra. Ajándéknak is remek választás, hiszen mindenki szereti a házi készítésű finomságokat.

Sárgabarack - vitaminbomba a nyári hónapokban

A sárgabarack igazi vitaminbomba, amely nyáron a legfinomabb. Édes íze és lédússága mindenkit rabul ejt. Fogyasztása jótékony hatással van az egészségre.

A sárgabarack, amely a rózsafélék családjába tartozik, szinte mindenki által kedvelt gyümölcs. A gyümölcs napos, meleg helyeken érlelődik, és a nyári hónapokban érik be. Színe a világos sárgától a mély narancssárgáig terjed, íze édes, és a friss gyümölcsök lédússága igazi élvezetet nyújt. A sárgabarack nemcsak frissen fogyasztva finom, hanem lekvárokban, süteményekben és salátákban is remekül érvényesül.
A sárgabarack A-vitaminban gazdag, amely segíti a bőr és a szem egészségének megőrzését. Emellett C-vitamint is tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, és antioxidáns hatásai révén védelmet nyújt a sejtek számára. A gyümölcs emésztést segítő rostokat is tartalmaz, így rendszeres fogyasztása hozzájárul a bélrendszer egészségéhez. A sárgabarack tehát nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló választás is.