Gluténmentes szirup desszertekhez édesítőszerrel.

Helios szirup karamell édesítőszerekkel 270g leírása

Fogyasztási javaslatok: Élvezd a szirup adta élményt deszerteknél, fagylaltoknál vagy kávéban.

Felbontás után hűtőben tárolandó, lezárt csomagolásban.

Összetevők: édesítőszerek: (maltit szirup, szukralóz, steviából származó szteviol glikozidok), víz, színezék: szulfit ammónia karamell, rost, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 698kJ/167kcal
Zsír: 0g
amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 66g
amelyből cukrok: 0,5g
amelyből poliolok: 63g
Rost: 0,5g
Fehérje: 0g
Só: 0,03g.

Karamell szósz - Az édes kényeztetés

A karamell szósz az édességek megkoronázása, amely minden falatot ízletesebbé varázsol. Fedezd fel a készítésének titkait!

A karamell szósz egyszerű, de mégis varázslatos étel, amely minden desszerthez illik. Az alapja a cukor, amelyet megolvasztanak, majd tejszínnel és vajjal kevernek össze. Az összetevők kombinációja egy selymes és gazdag szószt eredményez, amely minden édesség ízét kiemeli. A karamell édes és enyhén sós ízvilága tökéletes harmóniát teremt a desszertekben.
Használhatod öntetként, vagy akár külön desszertként is tálalhatod. A karamell szósz elkészítése egyszerű, és a végeredmény mindenkit elvarázsol. Tálalj friss gyümölcsökkel, fagyival vagy süteményekkel, és élvezd az édes ízeket, amelyek minden alkalmat különlegessé tesznek!

Szósz - Az ízek sokszínűsége

A szószok világa rendkívül gazdag és változatos, lehetőséget adva a kreativitásra. Az ízek sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden étkezés egyedi legyen. Fedezd fel a szószok sokszínűségét!

A szószok készítése során különböző ízkomponensek kombinálásával érhető el a kívánt ízélmény. Az édes, savanyú, sós és csípős ízek harmonikus egyensúlyának megteremtése kulcsfontosságú. Különösen népszerűek a házi készítésű szószok, hiszen így a legjobb minőségű alapanyagokból készítheted el őket. A friss fűszerek, zöldségek és egyéb hozzávalók használata garantálja az ízek intenzitását és frissességét.
A szószok nemcsak a főételek kísérői, hanem önálló ínycsiklandó falatok is lehetnek. Kínálj különféle mártogatósokat, amelyek színesítik a vendégváró falatozásokat! A szószok tehát nemcsak az ételek ízét fokozzák, hanem a gasztronómiai élmény teljességét is biztosítják. Fedezd fel a világ legizgalmasabb ízeit, és alakítsd át az étkezéseidet!