A hántolt mandula Spanyolországból kerül hozzánk. Osztályozott, nagyobb szemméretű (23-25 szemet tartalmaz egy fontnyi mandula), karakteresebb ízvilágú.
Amennyiben a ropogós mandulára vágysz, akkor 160-170 fokon pár pecre (akár 10-15-re is) a sütőbe rakhatod, vagy válaszd a natúr héjas mandulát.

Ha a mandula készítés folyamatára vagy kíváncsi, akkor az alábbi videón láthatod a főbb lépéseket:

Összetevők: Mandula

Allergének: Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Származási hely: Spanyolország

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 628 Kcal / 2593 Kj

Zsír: 56 g

Amelyből telített zsírsavak: 4,5 g

Szénhidrát: 4 g

Amelyből cukrok: 4 g

Rost: 12 g

Fehérje: 21 g

Só: 0 g
Nuts&berries termékek »