Gyors, kényelmes kása.

200 g-os hajdinapehely; Ataisz termék kásák készítéséhez.

Elkészítése: 3 rész vizet felforralunk, belekeverjük az ízesítőket, hozzákeverünk 1 rész hajdinapelyhet, elzárjuk a lángot, lefedjük és kb. 10 - 15 percig hagyjuk duzzadni.

Összetevő: hajdina (Ukrajna).

Allergén információ: a termék, zabot, szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1428 kJ/340 kcal, zsír: 1,7 g -amelyből telített zsírsavak: 0,1 g, szénhidrát: 72,4 g -amelyből cukrok: 0,0 g, fehérje: 11,7 g, só: 0,1 g.

Ataisz termékek »

Címkék:

ataiszkása