A mediterrán változat paradicsommal, paprikával és növényi olajokkal készül, teljesen vegán összetétellel.

Mandy növényi pástétom (mediterrán) 120g leírása

Tápérték 100 gtermékben: Energia: 270 Kcal, zsír: 26,5 g -ebből telített zsír: 3,4 g, szénhidrát: 3,7 g -ebből cukor: 0 g, rost: 0,93 g, fehérje: 3,71 g, só: 1,5 g.

Összetevők: víz, napraforgónövényiolaj, szójafehérje, búza keményítő, jódozottsó, zöld olívabogyó 7%, paradicsom 2%, zselésítő anyag (karragén) szárított zöldségek, fűszerek, zeller, emulgeálószer (na sztearoil 2 laktilát) stabilizátor (polifoszfátok) sűrítő anyag (guar gumi) antioxidáns (na aszkorbát, citromsav) cukor, ízfokozó: na-glutamát, karamell.

Pástétom - a kreatív konyha remeke

A pástétom egy sokoldalú étel, amely számos változatban elkészíthető. Gazdag ízvilágával és krémes állagával igazi különlegesség. Kitűnő választás mindennapi étkezésekhez és ünnepi alkalmakra is.

A pástétom alapja lehet szinte bármilyen hús, hal vagy zöldség, amelyet fűszerekkel és zsiradékkal kevernek össze. A pépesített masszát gyakran tojással dúsítják, így még krémesebb állagot kapunk. Az elkészítés folyamata során az alapanyagokat alaposan megfőzik, hogy az ízek egyesüljenek. A pástétomot általában hűtőben pihentetik, hogy az ízek teljesen összeérjenek. A változatos fűszerezés lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően alakíthassa a pástétomot.
Tálaláskor friss kenyérrel vagy zöldségekkel kínáljuk, így remek előételként szolgálhat. A pástétom nemcsak ízletes, hanem látványos is, ami minden étkezést különlegessé tesz. Kreativitásunknak csak a fantáziánk szabhat határt, hiszen a pástétom sokoldalúsága lehetővé teszi az új ízek felfedezését.

Mediterrán pástétom - ínycsiklandó falatok

A mediterrán pástétom igazi ínycsiklandó falat, amely a mediterrán konyha ízeit hozza el az asztalra. Krémes állagával és gazdag ízvilágával mindenki kedvence lehet. Fedezd fel ezt a különleges élményt! A pástétom alapja a grillezett zöldségek, mint a padlizsán és a paprika, amelyeket olívaolajjal és friss fűszerekkel ízesítenek. Az ízletes kombináció garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat.

Az elkészítés folyamata során a zöldségeket megpirítják, majd pépesítik, hogy egy selymes és krémes állagot kapjunk. A fűszerek, mint például a kakukkfű és a bazsalikom, fokozzák az ízek gazdagságát, míg a citromlé frissességet ad az ételnek. Tálalhatod friss kenyérrel, zöldségekkel vagy akár piritósra kenve is, így mindenki megtalálhatja a számára legízletesebb változatot.
A mediterrán pástétom nemcsak ízletes, hanem tápláló is, tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal. Tökéletes választás lehet bármilyen összejövetelre vagy egy könnyű vacsorához. Merülj el a mediterrán pástétom ízeiben, és élvezd a nyár ízeit bármikor!

Címkék:

mandypástétom