A "Kartuskie" bio ecetes uborkakonzervet a legmagasabb minőségű alapanyagokban gazdag, hagyományos recept szerint készítik.

Runoland Bio Csemege Uborka 670g leírása

Ropogós, finom illatú és finom ízű, tökéletes kiegészítője salátáknak, szendvicseknek, előételeknek és hideg előételeknek. Hogy uborkáink ízét változatosabbá tegyük, szeletelt csíkokra vágott piros paprikát adunk hozzá.

Összetevők: Bio uborka (51%), víz, bio ecet, bio hagyma, bio nádcukor, só, bio paprika, bio sárgarépa, bio torma, bio kapor, bio fokhagyma, bio fűszerek (beleértve a mustárt)

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 93kJ/22kcal
Zsír: 0,1g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 5,1g
Amelyből cukrok: 2,9g
Fehérje: 0,5g
Rost:
Só: 1,0g.

Uborka savanyúság - a friss íz élménye

Az uborka savanyúság nemcsak ízletes, hanem rendkívül frissítő kísérője az étkezéseknek. Különleges ízével és roppanós állagával minden fogást feldob. Az uborka savanyúság népszerű választás a gasztronómiában.

A savanyúság készítése az uborkák ecetes pácolásával történik, amely során különböző fűszerekkel, mint például kaporral és fokhagymával ízesítik. Az elkészült savanyúság nemcsak ízletes, hanem remekül kiegészíti a húsos ételeket és salátákat is. Az uborka savanyúság gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, így hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz.
Otthon könnyedén elkészíthető, de bolti változatai is széles választékban elérhetők. Fedezd fel az uborka savanyúság sokoldalúságát, és tedd színesebbé az étkezéseidet!

Uborka - a zöldség, ami mindig jó választás

Az uborka az egyik legnépszerűbb zöldség, amely nemcsak ízletes, hanem sokoldalú felhasználási lehetőségekkel is rendelkezik. Frissítő hatása miatt különösen népszerű a nyári hónapokban, és számos étel alapjául szolgál. Az uborka mindig jó választás.

Az uborka rendkívül sokoldalú, hiszen nemcsak nyersen fogyasztható, hanem savanyúságként, salátákban, zöldséglevesekben vagy akár smoothie-kban is megjelenhet. Az íze semleges, így könnyen párosítható más alapanyagokkal, és remekül illik a különböző fűszerekhez is. A nyári időszakban különösen népszerű, hiszen hűsít és hidratál, így ideális választás a forró napok során.
Az uborka tápanyagtartalma is figyelemre méltó. A benne található vitaminok és ásványi anyagok, mint a C-vitamin, K-vitamin és kálium, segítik a szervezet működését és hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Emellett a kalóriatartalma alacsony, így fogyasztása nem okoz súlygyarapodást. Mivel gazdag vízben, ideális választás a diétázók és az egészséges életmódot követők számára. Az uborkát érdemes rendszeresen beilleszteni az étrendbe, hiszen sok jótékony hatása van.