A mazsola szárított szőlő, amely természetes édességet biztosít nassoláshoz vagy sütéshez.

BiOrganik bio mazsola 250g leírása

Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1382 kJ/326 Kcal, zsír: 0,5 g -amelyből: - telített zsírsavak: <0,2 g, szénhidrát: 75,5 g -amelyből cukrok: 72,8 g, rost: 3,7 g, fehérje: 3,7 g, só: 0,025.

Összetevők: mazsola*. *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

A szőlőt megszárítják majd géppel és kézzel megtisztítják. Hogy ne ragadjanak össze a szemek, vékony olajréteggel bevonják őket. A folyamat végén kiszerelik. A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.

Mazsola - A természet ajándéka

A mazsola egy szárított gyümölcs, amely az édes ízével és tápláló hatásával hódítja meg a szívünket. Egészséges és finom nassolnivaló! A mazsola megéri a figyelmet.

A szőlő szárításával készült mazsola nemcsak ízletes, hanem tápanyagokban is gazdag. Magas vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően a mazsola rengeteg hasznos jótékony hatást gyakorol a szervezetre. Fogyasztása serkenti az anyagcserét, miközben gyors energialöketet ad, így ideális sportolóknak és aktív életet élőknek. Használhatjuk édességekben, salátákban, vagy akár önálló nassolnivalóként is.
A mazsola emellett antioxidánsokban gazdag, amelyek segíthetnek a sejtek védelmében. A szív- és érrendszeri egészség fenntartásában is szerepet játszik, így érdemes beilleszteni az étrendünkbe. Fedezze fel a mazsola jótékony hatásait, és élvezze ennek az édes csemegének az ízét minden nap!

Címkék:

biorganikmazsola