500 ml-es habalapanyag; Hulala termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.

Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (25%) rost, stabilizátorok: E420, E463, E401, E339, tejfehérje, emulgeálószerek: E472e, szójalecithin (E322) E472b, aromák, színezék: E160a. Allergének: szója, tej.

A hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt. A tészta- és húsételektől kezdve a desszertekig, bármi elkészíthető és használata mindig garantálja a tökéletes eredményt. Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük. A tökéletes eredmény elérése érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. A hosszabb eltarthatóság érdekében hab készítése esetén hőmérséklete mindig maradjon 5 és 8 °C között.

Hulala termékek »

Címkék:

habalaphulala