Gluténmentes tészta borsóból - Penne
A penne az olasz toll szóból eredeztető, származása tekintetében pedig azon ritka tésztafajták közé tartozik, melyek születését jól dokumentálták. 1865-ben Giovanni Battista Capurro tésztakészítő San Martino d’Albaro-ban készítette. Napjainkban két fő fajtáját tartják számon, a sima penne lisce-t és a barázdált penne rigate-t. Tradicionálisan al dante elkészítését javasoljuk, kiválóan alkalmas szószos ételekhez (pesto, marinara, arrabiata).

Nettó tömeg: 250g

Száraz, hűvös helyen tárolandó

Származási hely: Olaszország

Összetevők: 100% zöldborsóliszt

Nyomokban szóját tartalmazhat.

Különleges összetevőkből gluténérzékenyek számára.

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 1464 kJ / 346 kcal
Zsír: 1,4 g
- Amelyből telített zsírsavak: 0,4 g
Szénhidrát: 57 g
- Amelyből cukrok: 3,5 g
Rost: 7,0 g
Fehérje: 23 g
Só: 0,01 g
Pasta Natura termékek »