A Nature Cookta Útifű maghéj nagy tisztaságú alapanyagból készül.

Nature Cookta Basic útifű maghéj 300g leírása

Az állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő képessége miatt. Előnye, hogy nem szükséges meleg folyadékba tenni vagy esetleg összeforralni vele, hideg folyadékkal könnyen elkeverhető.

A Nature Cookta Útifű maghéj többféle felhasználási lehetőséget biztosít. Az útifű maghéjat keverhetjük müzlibe vagy reggelinkhez a kenyeret, zsemlét is elkészíthetjük felhasználásával. A vajat, pástétomot dúsíthatjuk vele vagy fűszeres olajhoz is keverhetjük. Főételeink közül főleg főzelékek, mártások elkészítéséhez javasoljuk, tökéletes alternatíva sűrítésre a fehér liszt helyett. Leveseinkbe rántás helyett, tésztaételek szószához keverve is megállja helyét.

Nyers ételek sűrítéséhez, gyümölcspürék állagának keményítéséhez is kiváló, de pudingot is készíthetünk adagolásával. A kókuszos gyümölcspuding legegyszerűbb módja ha az előre pépesített gyümölcsöt darált dióval, mandulával és egy kis almalében áztatott mazsolával összekeverjük. Majd a kókusztejszínhez almalevet és útifű maghéjat adunk. Az útifűmagok a vízben térfogatuk többszörösére duzzadnak.

Két éven aluli gyermekek, vagy várandós, szoptató nők számára fogyasztását nem ajánljuk.

Az útifű maghéj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

Tartalmaz: útifű maghéj.

Útifűmaghéj - Egészséges életmód támogató

Az útifűmaghéj egy természetes megoldás az egészséges emésztéshez és a jó közérzet fenntartásához. Könnyen beépíthető a napi étrendbe, így mindenki számára elérhető.

Az útifűmaghéj gazdag oldható rostokban, amelyek segítenek fenntartani a bélflóra egészségét és a rendszeres bélmozgást. A rostok vízmegkötő tulajdonságuknak köszönhetően duzzadnak, így növelik a széklet tömegét, ami könnyebbé teszi a székletürítést. Emellett a prebiotikus hatása révén táplálja a bélbaktériumokat, hozzájárulva a jobb emésztéshez és az immunrendszer erősítéséhez.
Az útifűmaghéjat könnyen elérhetjük, hiszen számos formában fogyasztható. Legyen szó turmixokba, salátákba vagy süteményekbe való keverésről, ez a természetes rostforrás mindenki számára elérhető és egészséges választás lehet a mindennapokban.

Útifűmaghéj - A természetes méregtelenítő

Az útifűmaghéj segíthet a szervezet méregtelenítésében és a bélflóra helyreállításában. Természetes rostforrás, amely jótékony hatással van a bélműködésre.

Az útifűmaghéj gazdag oldható rostokban, amelyek hozzájárulhatnak a bélflóra egészségéhez. Ezek a rostok víz hatására megduzzadnak, zselés állagot képezve, amely segít a salakanyagok eltávolításában a bélrendszerből. A rendszeres fogyasztás elősegítheti a bélmozgásokat, így hozzájárulva a méregtelenítéshez. Ezen kívül az útifűmaghéj támogatja a bélflóra helyreállítását is, amely kulcsfontosságú az emésztés szempontjából.
Az útifűmaghéjat könnyen beépíthetjük a napi étrendünkbe, például turmixokhoz, joghurtokhoz vagy levesekhez. Fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk a rostokkal együtt, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Fedezd fel az útifűmaghéj méregtelenítő hatásait, és érezd magad jobban!