Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés Máj méregtelenítés

Ergeron kapszula 30db

Optimális májműködést elősegítő, a máj regenerálódását támogató, étrend-kiegészítő kapszula.

30 db-os kapszula; Vitalitae termék az egészséges májfunkciókért.

*TIPP! Az összes Vitalitae termék »

6600 Ft/db
Egységár: 220 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Az elmúlt években Dr. Bertha András kutatómunkája során egy olyan készítmény kifejlesztésén dogozott, ami elsősorban a máj működését és annak funkcióit támogatja. Olyan természetes hatóanyagokat keresett, amelyek a szakirodalomban regeneráló, illetve májfunkciókat javító hatóanyagként szerepelnek. Munkája során talált egy – az utóbbi időben feledésbe merült, de – az irodalomban már száz éve leírt molekulát, ami képes erre, az U-vitamint. Ez a vitamin a nehezen kiürülő metabolitokhoz hozzákapcsolódva segíti azok kiürítését a májon keresztül. Ezen kívül olyan más természetes aminosavakat tett bele még az Ergeron® kapszulába, amelyek még inkább ezt a funkciót igyekeznek közvetlenül vagy közvetve támogatni.

további információk...

Ergeron kapszula 30db részletes leírása

Röviden az Ergeron kapszula fontosabb hatóanyagairól: U-vitamin: kiváló gyökfogó, vagyis antioxidáns, ez a tevékenysége a sejtmembránon legaktívabb, így gátolhatja a gyökök sejtbe való bejutását. A nehezen kiürülő metabolitokhoz hozzákapcsolódva segíti azok kiürítését a májon keresztül. Elősegíti a zsíroldékony vitaminok, szelén és a béta-karotin felszívódását. L-cisztein: antioxidáns és képes a sejthártyát regenerálni, így csökkent a hipoxiát és az ödémát. Hozzájárul közvetetten ahhoz, hogy a méreganyagok ne halmozódjanak fel a májban. Segít semlegesíteni a zsírok és az alkohol emésztése során keletkező melléktermékeket és védelmet nyújt a nehézfémek és sok más anyag káros hatásaitól. L-glutaminsav: javítja az agyműködést és csökkenti a cukoréhséget. L-aszparaginsav: a sejtek optimális működését segíti. Elősegíti és meggyorsítja a szervezet szellemi és fizikai kifáradását követő regenerálódást. Ornitin: segíti az immunrendszer működését. Eltávolítja szervezetünkből az ammóniát, ennél fogva a regenerálódást segíti elő. Növeli a toxinokkal szembeni védekező képességet. Elősegíti a sebek gyógyulását. Metionin: erős antioxidáns, segíti az izmok építését, megelőzi azok lebomlását, a bőr rugalmasságának és egészségének megőrzését. Erősíti, védi a hajat és a körmöket. A Vitalitae termékcsalád Ergeron nevű készítményében a máj regenerálását segítő fenti természetes anyagok mindegyike megtalálható, és az eddigi preklinikai kísérletek eredményei is azt bizonyítják, hogy májunk egészségének megőrzéséhez ez a készítmény hatékony támogatást nyújthat. Fontos kiemelni azt is, hogy nincs benne mesterséges színezék vagy ízesítő, nem okoz allergiát, terhesek is szedhetik, és már napi egy Ergeron kapszula is eredményesen hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez.