Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Ergeron kapszula 30db

Vitalitae termékek »

8775 Ft/db
Egységár: 292.5 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Ergeron kapszula 30db részletes leírása

Optimális májműködést elősegítő, a máj regenerálódását támogató, étrend-kiegészítő kapszula.

30 db-os kapszula; Vitalitae termék az egészséges májfunkciókért.

Az elmúlt években Dr. Bertha András kutatómunkája során egy olyan készítmény kifejlesztésén dogozott, ami elsősorban a máj működését és annak funkcióit támogatja. Olyan természetes hatóanyagokat keresett, amelyek a szakirodalomban regeneráló, illetve májfunkciókat javító hatóanyagként szerepelnek. Munkája során talált egy – az utóbbi időben feledésbe merült, de – az irodalomban már száz éve leírt molekulát, ami képes erre, az U-vitamint. Ez a vitamin a nehezen kiürülő metabolitokhoz hozzákapcsolódva segíti azok kiürítését a májon keresztül. Ezen kívül olyan más természetes aminosavakat tett bele még az Ergeron kapszulába, amelyek még inkább ezt a funkciót igyekeznek közvetlenül vagy közvetve támogatni.

Röviden az Ergeron kapszula fontosabb hatóanyagairól: U-vitamin: kiváló gyökfogó, vagyis antioxidáns, ez a tevékenysége a sejtmembránon legaktívabb, így gátolhatja a gyökök sejtbe való bejutását. A nehezen kiürülő metabolitokhoz hozzákapcsolódva segíti azok kiürítését a májon keresztül. Elősegíti a zsíroldékony vitaminok, szelén és a béta-karotin felszívódását. L-cisztein: antioxidáns és képes a sejthártyát regenerálni, így csökkent a hipoxiát és az ödémát. Hozzájárul közvetetten ahhoz, hogy a méreganyagok ne halmozódjanak fel a májban. Segít semlegesíteni a zsírok és az alkohol emésztése során keletkező melléktermékeket és védelmet nyújt a nehézfémek és sok más anyag káros hatásaitól. L-glutaminsav: javítja az agyműködést és csökkenti a cukoréhséget. L-aszparaginsav: a sejtek optimális működését segíti. Elősegíti és meggyorsítja a szervezet szellemi és fizikai kifáradását követő regenerálódást. Ornitin: segíti az immunrendszer működését. Eltávolítja szervezetünkből az ammóniát, ennél fogva a regenerálódást segíti elő. Növeli a toxinokkal szembeni védekező képességet. Elősegíti a sebek gyógyulását. Metionin: erős antioxidáns, segíti az izmok építését, megelőzi azok lebomlását, a bőr rugalmasságának és egészségének megőrzését. Erősíti, védi a hajat és a körmöket. A Vitalitae termékcsalád Ergeron nevű készítményében a máj regenerálását segítő fenti természetes anyagok mindegyike megtalálható, és az eddigi preklinikai kísérletek eredményei is azt bizonyítják, hogy májunk egészségének megőrzéséhez ez a készítmény hatékony támogatást nyújthat. Fontos kiemelni azt is, hogy nincs benne mesterséges színezék vagy ízesítő, nem okoz allergiát, terhesek is szedhetik, és már napi egy Ergeron kapszula is eredményesen hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz