Köszönjük vásárlóink bizalmát! 105 000-nél több elégedett vásárló! több mint 6 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kolosy tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés Daganatellenes készítmény

Procont kapszula 30db

A Procont étrend-kiegészítő kapszula egy nemzetközi szabadalom által védett technológiával kinyert biológiai rendszerből származó fehérjét tartalmaz.

30 db-os kapszula; Vitalitae termék daganatos betegségek kiegészítő kezeléséhez.

Vitalitae termékek »

13330 Ft/db
Egységár: 444.33 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

A hatóanyag mögött álló szabadalom birtokosa Dr. Bertha András experimentális toxikológus, gyógyszerész-farmakológus. A lezárt preklinikai (állatkísérletes), nemzetközileg előírt vizsgálatok eredményei alapján kijelenthetjük, hogy a hatóanyag: túlélési mutatója többszörösen meghaladja a ma ismert hatóanyagokét, az eddig vizsgált ötféle daganattípus alapján nem rákspecifikus, toxikus mellékhatás 50-szeres túladagolásnál sincs.

további információk...
Mások ezeket vették még

.Green Gold Imune kapszula 180db

16900 Ft/db
12900 Ft/db
12500 Ft/db – 2 db-tól
11900 Ft/db – 3 db-tól

Procont kapszula 30db részletes leírása

Terápiás és toxikus dózisa közötti távolság nagy, a daganat jelentősen előrehaladott állapotában is hatásos, biológiai rendszerből állítható elő, az alapanyagforrás széles körben megtalálható, előállítása olcsó, így a várható terápiás kezelések olcsóbbak lesznek a ma használatos terápiás eljárásoknál. A találmány előnyei más technológiákkal szemben. A kutatásaink során egy természetes biológiai rendszerből izoláltunk két olyaneddig nem ismert és nem publikáltfehérje frakciót, amely a fenti négy géncsoport közül két géncsoport szintjén fejti ki daganatgátló hatását. Nevezetesen a DNS javító gének szintjén, valamint a programozott sejthalált befolyásoló géneken keresztül gátolja a daganatos folyamatokat. Más állatokon tesztelt kemoterápiás szerekkel összehasonlítva a Procont hatóanyaga az alábbi előnyökkel rendelkezik: az állatkísérletekben általános daganatellenes hatással rendelkezik. Ezt erősíti meg az a tény, hogy hatását a sejtosztódás fázisában fejti ki, a tumorszupresszor génen keresztül hat: ennek fiziológiás szintjét fenntartva normális mennyiségű un. P53 enzimcsoport termelődik, ami a sejtosztódás folyamatában felismeri az átírási hibákat, és azonnal elpusztítja a még ketté nem osztódott sejtet. Nagy a terápiás szélessége. Nem toxikus. Káros mellékhatása nem ismert. Biológiai rendszerből állítható elő.