Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

RevitaSol 30db kapszula + 100ml oldat 2db

Vitalitae termékek »

7490 Ft/db
Egységár: 3745 Ft/db

Készleten!

RevitaSol 30db kapszula + 100ml oldat 2db részletes leírása

Ez a termék egy nemzetközi szabadalommal védett technológiával készül, teljesen egyedülálló és kiemelkedik a jelenleg piaci forgalomban lévő termékek közül.

2 db-os szett; Vitalitae termék az egészséges agyműködésért és immunrendszerért.

A készítmény felszívódása és hasznosulása rendkívüli, ezért sok egészséges ember is fogyasztja téli időszakban a szervezet immunrendszerének támogatására. A Revitasol nevű készítményben a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak jelen, ezáltal a zsíroldékony vitaminok felszívódásra alkalmassá válnak akkor is, amikor más készítmények erre a szervezet belső egyensúlyának felborulása miatt nem képesek (betegségek, gyógyszerek mellékhatásai, fogyókúra, szellemi és fizikai leterheltség, influenza).

Élettani háttér: a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E vitaminok és ?-karotin) különböző készítményekben megtalálhatók ugyan (tabletta, kapszula, olaj, stb.) , de felszívódásuk, illetve hasznosulásuk csak abban az esetben lesz sikeres, ha a patkóbélben ezen zsíroldható anyagok mellett egyidőben az epesavak és a hasnyálmirigy enzimjei is jelen vannak. A legkülönbözőbb betegségek, nem megfelelő táplálkozás, fogyókúra, bizonyos emésztésre ható gyógyszerek fő- vagy mellékhatásai, műtétek utáni állapot, különböző okokból legyengült szervezetek eseténezen vitaminok anyagok nem, vagy rosszul szívódnak fel, így a szervezet élettanilag szükséges működése zavart szenved. A feltaláló által szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi a zsírban oldódó vitaminok vízoldhatóvá tételét és a szervezet energiáinak bevetése nélküli felszívódását. Fontos összetevőkNincs jelenleg forgalomban a világon olyan multivitamin vagy étrend-kiegészítő, amely U-vitamint tartalmaz. Az U-vitamin kiváló gyökfogó, vagyis antioxidáns. Elvégzi a sejtek felületén a takarító tevékenységet. Hordozó szerepet tölt be a zsíroldékony vitaminoknál, továbbá a szelénnél és a ?-karotinnál, azaz segíti ezek felszívódását, és vezeti azokat egészen a felhasználás helyéig. Az immunrendszert is erősíti azáltal, hogy az immunitásban fontos fehérjék felépítésének útját a tisztogatási tevékenységével betölti. A készítményben található inozit az agy karbantartására szolgál. A megfelelő minőségű alváshoz, pozitív, kiegyensúlyozott hangulathoz, a nyugodt állapothoz szüksége van a szervezetnek inozitra. A jó agyi tevékenységhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű kolin. Javítja a koncentráló képességet és segíti a koleszterin felhasználását a sejtek számára, így gátolja a koleszterin lerakódását. A lecitin az inozit és a kolin hatásait egyesíti. Az L-cisztein kiváló antioxidáns és képes a sejthártyát regenerálni, így csökkent a hipoxiát és az ödémát. Az L-glutaminsav az agyműködést javítja. Az L-aszparaginsav a sejtek optimális működését segíti. A folyékony készítmény kiegészül egy kapszulaformával is, amely a szervezet anyagcsere-folyamataiban elengedhetetlen aminosavakat tartalmazza. A kapszula komponensei vízben oldódnak, felszívódásuk a gyomor-béltraktusból történik. A kapszulában azok a komponensek találhatók, amelyek kellemetlen íz- és szaghatásuk miatt a folyadék formában kellemetlenné teszik az alkalmazást.

A doboz 30 db kapszulát és 100 ml oldatot tartalmaz. OÉTI által kiadott regisztrációs szám 2872/2007.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Srinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz