Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Cerumina füljárat tisztító spray 15ml

Cerumina termékek »

2749 Ft/db
Egységár: 183.29 Ft/ml

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Cerumina füljárat tisztító spray 15ml részletes leírása

Kiválóan alkalmas a fülzsír dugó feloldására és a füljárat megfelelő tisztítására, így visszaállítja a jobb hallásműködést.

15 ml-es spray; Cerumina termék a fül és a hallójáratok védelméhez.

Tárolása száraz és közvetlen hőtől védett helyen!Helyezze a szórófejet a hallójárat bemenetéhez, de ne nyomja be túl erősen a fül belsejébe. Egyszer, vagy kétszer spricceljen be a fül belsejébe. Helyezzen a fülbe egy géz vagy pamut dugót, hogy megakadályozza a folyadék kifolyását. Ha a kezelés után a fülzsír nem távozott el teljesen, azt tanácsoljuk, hogy ismételje meg az eljárást néhány óra múlva. Hogy megakadályozza a fülzsír dugó kialakulását, használja a Cerumina Spray-t havonta legalább 2-szer.

Összetétel: unde-benzofenon (metil-4-hidroxibenzoát, etil-4-hidroxibenzoát, propil-4-hidroxibenzoát, butil-4-hidroxibenzoát, 2-fenoxietanol), dioktil nátrium kén-szukcinát, eukaliptusz olaj, növényi olaj, di-n-ottil karbonát, poligliceril 2 dipo-hidroxisztearát. Figyelmeztetések: a Cerumina Spray nem gyógyszer és nem helyettesíthet semmiféle orvosi kezelést. Ha a fülzsír kemény masszát alkot, akkor orvoshoz kell fordulni. Gyermekektől távol tartandó. Külső használatra!

Címkék:

cerumina
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz