Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Cerumina Coni fülgyertya 2db

Cerumina termékek »

2350 Ft/db
Egységár: 1175 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Cerumina Coni fülgyertya 2db részletes leírása

Ajánlott a fülzsír eltávolítására és a fül kisebb zavarainak megszüntetésére (halláscsökkenés, viszketés, fülzúgás)

2 db-os fülgyertya; Cerumina termék a fül és a hallójáratok védelméhez.

A működés a Venturi cső elvén alapul: a gyertya égése nyomást hoz létre a hallójárat belsejében, így kiszívja a fülzsírt és minden egyéb szennyeződést, amiket meglágyít az égés enyhe melege. A kezelés után a gyertyában megfigyelhetők az elszívott szennyeződések és fülzsír lerakódások. Felhasználás: azt tanácsoljuk, hogy használja a Cerumina Coni-t havonta, vagy kéthavonta, mindkét fülre, és mindegyik fülnél egy-egy gyertyát használjon. A gyertyák, mint ahogy egy régi recept leírja, méhviasszal és parafinnal borított durva pamutanyagból készülnek. Tárolja száraz és közvetlen hőtől védett helyen!

Használati útmutató: Kösse hátra a haját és fedje le a kezelés előtt. Csúsztassa be a gyertyát a védőkorongon levő lyukba. Gyújtsa meg a gyertyát a szélesebb végén. Helyezze a fejét egy asztalra. Tegye be a gyertyát a keskenyebb végével a hallójáratba; tartsa így a helyén anélkül, hogy elferdítené, és úgy, hogy az alapja tökéletesen illeszkedjen a fülcsatorna mélyébe. Fogja a kúpot végig az egész kezelés alatt (körülbelül 5 perc). Amikor a láng már a védőkorong közelébe ér, húzza ki a gyertyát és oltsa el egy pohár vízben. Figyelmeztetések: A Cerumina Coni nem gyógyszer és nem helyettesíthet semmiféle orvosi kezelést. Használata, amely ajánlott felnőttek és gyermekek egyaránt, nagy figyelmet igényel a láng jelenléte miatt. A használat során szükséges felnőtt segítsége.

Címkék:

cerumina
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz