Köszönjük vásárlóink bizalmát! 135 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Ohropax Multi füldugó 1 pár

Praktikus és sokoldalúan felhasználható termék rövid, spontán zajterhelések esetén, pl. barkácsoláskor, munkahelyen, szabadidőben, hangos zene ellen.

2 db-os füldugó; koncentrált munkavégzésnél, otthoni barkácsolásnál és hangos zene ellen.

*TIPP! Az összes Protina Pharma termék »

1429 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Kényelmes: az anatómiailag formált, lamellás légréssel ellátott füldugó kellemes tapintású, lágy műanyagból készült. A zsinór segítségével könnyen behelyezhető és kivehető. Praktikus zsinórjával nyakba akasztható, így mindig kéznél van. Lemosható: az Ohropax Multi meleg, szappanos vízzel egyszerűen tisztítható. Csak akkor használja újra, ha már teljesen megszáradt.

további információk...
Mások ezeket vették még

Reg-Enor (RegEnor) oldat 500ml


Boltjainkban megveheti
06 (1) 50 60 250-es
telefonon megrendelheti
hétköznap 9.00-17.00

Ohropax Multi füldugó 1 pár részletes leírása

Alkalmazása egyszerű: egyik kezével nyúljon át a feje fölött és húzza a fülét felfelé. Másik kezével fogja meg a zsinórt és a füldugót illessze mélyen a hallójáratba. Használat után meleg, szappanos vízzel mossa le és a levegőn hagyja megszáradni. Ha magas zajszint elleni védelemre kívánja használni, ellenőrizze a füldugó alkalmasságát. Vegye figyelembe a hangtompítási értékeket és a biztonsági előírásokat. Munkahelyen: 85 dB fölötti zajzónában füldugók használatát törvény írja elő. Az Ohropax Multi itt is sokoldalúan felhasználható. Előnyei: a fülkagyló nem fülled be, nem alakul ki szorító, nyomó érzés, mint a tokos fülvédő esetében. Szemüvegesek is probléma nélkül viselhetik. Védősisakkal, védőszemüveggel és tokos fülvédővel kombinálható. A beszéd és a figyelmeztető jelzések hallhatóak maradnak. A hang csak tompul, de nem kerül kizárásra.