Köszönjük vásárlóink bizalmát! 145 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Ohropax Multi füldugó 2db

Praktikus és sokoldalúan felhasználható termék rövid, spontán zajterhelések esetén, pl. barkácsoláskor, munkahelyen, szabadidőben, hangos zene ellen.

2 db-os füldugó; koncentrált munkavégzésnél, otthoni barkácsolásnál és hangos zene ellen.

*TIPP! Az összes Protina Pharma termék »

1890 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Kényelmes: az anatómiailag formált, lamellás légréssel ellátott füldugó kellemes tapintású, lágy műanyagból készült. A zsinór segítségével könnyen behelyezhető és kivehető. Praktikus zsinórjával nyakba akasztható, így mindig kéznél van. Lemosható: az Ohropax Multi meleg, szappanos vízzel egyszerűen tisztítható. Csak akkor használja újra, ha már teljesen megszáradt.

további információk...

Ohropax Multi füldugó 2db részletes leírása

Alkalmazása egyszerű: egyik kezével nyúljon át a feje fölött és húzza a fülét felfelé. Másik kezével fogja meg a zsinórt és a füldugót illessze mélyen a hallójáratba. Használat után meleg, szappanos vízzel mossa le és a levegőn hagyja megszáradni. Ha magas zajszint elleni védelemre kívánja használni, ellenőrizze a füldugó alkalmasságát. Vegye figyelembe a hangtompítási értékeket és a biztonsági előírásokat. Munkahelyen: 85 dB fölötti zajzónában füldugók használatát törvény írja elő. Az Ohropax Multi itt is sokoldalúan felhasználható. Előnyei: a fülkagyló nem fülled be, nem alakul ki szorító, nyomó érzés, mint a tokos fülvédő esetében. Szemüvegesek is probléma nélkül viselhetik. Védősisakkal, védőszemüveggel és tokos fülvédővel kombinálható. A beszéd és a figyelmeztető jelzések hallhatóak maradnak. A hang csak tompul, de nem kerül kizárásra.