Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Ohropax Multi füldugó 2db

Protina Pharma termékek »
Ohropax termékek »

2111 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Ohropax Multi füldugó 2db részletes leírása

Praktikus és sokoldalúan felhasználható termék rövid, spontán zajterhelések esetén, pl. barkácsoláskor, munkahelyen, szabadidőben, hangos zene ellen.

2 db-os füldugó; koncentrált munkavégzésnél, otthoni barkácsolásnál és hangos zene ellen.

Kényelmes: az anatómiailag formált, lamellás légréssel ellátott füldugó kellemes tapintású, lágy műanyagból készült. A zsinór segítségével könnyen behelyezhető és kivehető. Praktikus zsinórjával nyakba akasztható, így mindig kéznél van. Lemosható: az Ohropax Multi meleg, szappanos vízzel egyszerűen tisztítható. Csak akkor használja újra, ha már teljesen megszáradt.

Alkalmazása egyszerű: egyik kezével nyúljon át a feje fölött és húzza a fülét felfelé. Másik kezével fogja meg a zsinórt és a füldugót illessze mélyen a hallójáratba. Használat után meleg, szappanos vízzel mossa le és a levegőn hagyja megszáradni. Ha magas zajszint elleni védelemre kívánja használni, ellenőrizze a füldugó alkalmasságát. Vegye figyelembe a hangtompítási értékeket és a biztonsági előírásokat. Munkahelyen: 85 dB fölötti zajzónában füldugók használatát törvény írja elő. Az Ohropax Multi itt is sokoldalúan felhasználható. Előnyei: a fülkagyló nem fülled be, nem alakul ki szorító, nyomó érzés, mint a tokos fülvédő esetében. Szemüvegesek is probléma nélkül viselhetik. Védősisakkal, védőszemüveggel és tokos fülvédővel kombinálható. A beszéd és a figyelmeztető jelzések hallhatóak maradnak. A hang csak tompul, de nem kerül kizárásra.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz