Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Bioconnect Pure kapszula 30db

Organic Force termékek »
Bioconnect termékek »

3290 Ft/db
Egységár: 109.67 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Bioconnect Pure kapszula 30db részletes leírása

A Yestimun béta-glükán aktiválja a szervezet elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

Nagy lökést ad védekezőrendszerünknek, amely így könnyebben áll ellen a kórokozóknak, illetve győzheti le a különféle betegségeket. 

Mi az a béta-glükán?

 

A béta-glükán a természetben – gombák, növények, baktériumok sejtfalában – megtalálható poliszacharidok, más néven összetett cukrok. A béta-glükán az emberi szervezetben fokozza az immunrendszer olyan sejtjeinek termelődését és aktivitását, mint például a makrofágok vagy neutrofil granulociták. Ezzel pedig nagy lökést ad védekezőrendszerünknek, amely így könnyebben áll ellen a kórokozóknak, illetve győzheti le a különféle betegségeket.

 

A Yestimun béta-glükán egy természetes béta-glükán, amelyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából nyernek ki.

 

Kinek ajánlott?

 

Bioconnect Pure felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek ajánlott mindennapi szedésre, nem túladagolható, nem stimulálja túl az immunrendszert, nem kényelmesíti el a szervezetet, teljesen természetes, nincs mellékhatása, minden élelmiszerbiztonsági követelménynek megfelel, az EU tagállamaiban.

 

Szedése különösen ajánlott:

  • stresszes vagy járványos időszakokban;
  • energiahiánnyal és kimerültséggel járó időszakokban;
  • meghűlés vagy a torokfájás első jelére valamint a téli hónapok alatt;
  • akik közvetlenül ki vannak téve a fertőzéses betegségeknek;
  • akik immungyengítő gyógyszereket vagy antibiotikumok szednek;
  • akik lassan és nem teljes mértékben gyógyulnak meg.

 

Összetevők és adagolás

 

A Bioconnect Pure kapszula kapszulánként tartalmaz: 

 

A gyártó javaslata szerinti adagolás megelőzés céljából felnőtteknek napi 1 kapszula, ennyi aktív állapotban tarja az elsődleges immunműködést. Ésszerű naponta adagolni, mivel a veleszületett immunrendszer kulcshatású sejtjeinek, a neutrofileknek (amelyeket a béta-glükán hatékonyan aktivál) az élettartama legfeljebb nagyjából két nap.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz