Haritaki, egy ősi gyógynövény! A haritaki gyümölcs gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, beleértve a C-vitamint, a K-vitamint, a magnéziumot, a vasat és a mangánt.
Haritaki, egy ősi gyógynövény! A haritaki gyümölcs gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, beleértve a C-vitamint, a K-vitamint, a magnéziumot, a vasat és a mangánt.

Sokoldalúan felhasználható ájurvédikus gyógynövény számos problémára, valamint a bőr, a haj és a köröm számára.

A haritaki a lombhullató myrobalan szilvafa termése, fontos gyógynövénynek számít az ájurvédában és a sziddha gyógyászatban, az indiai őshonos gyógyászat mindkét formájában. Tamilul kayakalpa néven emlegetik, a test fiatalítója, amely kiegyensúlyozza az összes doshát, vagyis humort. Gyakran életadó gyógynövényként emlegetik.

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Alacsony cukortartalmú; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz.

Tápanyagok 100g porban:
Energia 1348 kJ/322 kcal
Zsír 48,0 g
amelyben telített zsírsav 8,4 g
Szénhidrát 8,5 g
amelyben cukor < 0,6 g
Fehérje (protein) 0,04 g
Só < 0,1 g
Összetevő:
100% bio haritaki (terminalia chebula, indiai cserzőgubacs) por.

Javasolt adagolás:
1 adag naponta (1g).

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.
Biomenü termékek »

Címkék:

biomenü