Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

CaliVita Low Deuterium Oxy Crystal vízkoncentrátum 50ml

CaliVita termékek »

19141 Ft/db

18184 Ft/db
Egységár: 363.68 Ft/ml

Készleten!

CaliVita Low Deuterium Oxy Crystal vízkoncentrátum 50ml részletes leírása

A Low Deuterium Oxy Crystal mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium tartalmú vízkoncentrátum.

50 ml-es vízkoncentrátum; CaliVita termék a szervezet oxigénellátásához.

Rendezett, strukturált fizikai szerkezete a szervezet számára plusz energiát és több oxigént továbbíthat, valamint a szervezetben lévő víz szerkezetváltozásain keresztül hozzájárulhat a szervezet kémiai és fizikai folyamatainak harmóniájához. A tiszta víz a manapság tapasztalható pazarlásnak és szennyezésnek köszönhetően bolygónkon egyre ritkább, épp ezért az egyik legértékesebb anyag. Víz nélkül nem élhetünk két-három napnál tovább.

Az emberi test, a sejt- és testnedvek legnagyobb részét ugyanis víz alkotja és vízkészletünk 10-15%-ának elvesztése akár végzetes is lehet. A Föld lakosságának mintegy fele városban él, szmogos, oxigénhiányos környezetben, ugyanakkor szervezetünk oxigénigénye nem változik – azaz oxigénhiányos levegőből többet használunk fel, hogy szervezetünket megfelelő mennyiségű oxigénhez jutassuk –, sőt az igény fizikai megterhelés során tovább nő. Az oxigén, mint ahogy a víz is, létfontosságú számunkra. Az oxigén segíti a szervezetet, hogy újjáépüljön és fenntarthasson egy erős és egészséges immunrendszert, a sejteknek pedig szintén oxigénre és tápanyagra van szükségük a megújuláshoz. A mágnesesen strukturált víz hatékony segítséget nyújthat a kórokozók elleni harcban és erősítheti az immunrendszert. A víz mágneses kezelésével a kedvező tulajdonságok átvihetők más folyadékokra is, ezzel elérhetjük sejtjeink víztereinek strukturált, folyékony kristályos állapotát, ami az egészség fenntartásában nyújthat segítséget. A stabilizált oxigén segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét, energiával tölti fel a testet, elősegíti a vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények felszívódását és hasznosulását, és növeli a sportteljesítményt. A víz alacsony deutérium tartalma lassíthatja a sejtosztódás folyamatát – azaz a szervezet "öregedését" -, ugyanakkor csökkenhet a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak is. Az alacsony deutérium tartalmú, stabilizált oxigénnel energetizált víz tartós fogyasztása a szervezet méregtelenítéséhez is hozzájárulhat. A CaliVitaŽ Low Deuterium Oxy CrystalŽ mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium tartalmú vízkoncentrátuma tulajdonságainak köszönhetően kedvezően befolyásolja a vér és a sejtek oxigénellátását, így növeli a szervezet teljesítő képességét, kellemes közérzetet biztosít és fokozza a koncentrációs képességet. A Low Deuterium Oxy CrystalŽ összetevői: Tisztított, csökkentett deutérium tartalmú víz és stabilizált oxigénnel dúsított víz. Adagolás: 10 csepp egy pohár vízbe csöpögtetve, naponta háromszor.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz