Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

CaliVita Pro Selenium tabletta 60db

CaliVita termékek »

3710 Ft/db

3265 Ft/db
Egységár: 54.41 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

CaliVita Pro Selenium tabletta 60db részletes leírása

A szelén köztudottan erőteljes antioxidáns hatású nyomelem, mely támogatja a szervezetet a szabad gyökök elleni védekezésben.

60 db-os tabletta; CaliVita termék az erős immunrendszerért.

Azt viszont már talán kevesebben tudják, hogy mindezen hatások mellett fontos szerepet játszik az immunrendszer egészséges működésében, illetve a jódtartalmú pajzsmirigyhormonok normál termelődésében is. A szelént Jons Berzelius fedezte fel 1817-ben. Neve a görög Seléné (hold) szóból ered sápadt fehér színe miatt.

Sokáig mérgező vegyületnek tekintették, de kutatások bebizonyították, hogy a szelén a táplálkozás nélkülözhetetlen összetevője, mely hatékonyan támogatja a szervezet egészségét. Természetes forrásai a húsok, a belsőségek, a tenger gyümölcsei, illetve a gabonafélék. A szelén változó mennyiségben található meg a talajban. Az egyes térségek közötti eltéréseket tükrözi a növényekben, köztük a kalászosokban levő szelén mennyisége. A szelén fontos szerepet játszik az egészség megőrzésében. Az antioxidáns hatású glutation-peroxidáz enzim részeként elősegíti a sejtek és a szövetek védelmét bizonyos szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben. Támogatja az immunrendszer egészséges működését, emellett szükséges a jódtartalmú pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez is. Az egyoldalúan táplálkozók (például a vegetariánusok) szelénbevitele általában alacsony, kiegészítése szükséges lehet. Fontos tudni, hogy a szelén erősítheti olyan antioxidánsok hatását, mint  az A-, C-, E-vitamin. Adagolás: 1 tabletta naponta. Összetétel: 50 mcg Szelén.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz