Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Cikatridina hüvelykúp 10db

Phytotec termékek »

3421 Ft/db
Egységár: 342.14 Ft/

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Cikatridina hüvelykúp 10db részletes leírása

A szülés, illetve egyes nőgyógyászati beavatkozások (vizsgálatok, vagy műtétek) a hüvelyt belülről bélelő hámréteg sérüléseit, irritációját okozhatják.

10 db-os kúp; Phytotec termék az intim egészségért.

Ennek következtében különböző panaszok alakulhatnak ki, mint pl. égés, viszketés, fájdalom, vagy kellemetlen feszülő érzés a hüvelyben. Az erősebb panaszok gátolhatják a normális szexuális életet, és az életminőséget is károsíthatják. Ilyen és hasonló tünetek jelentkezhetnek, pl. a változókori ösztrogénhiány, stressz, vagy különböző lelki okok talaján kialakult hüvelyszárazság esetén is.

A hormonmentes Cikatridina kúp természetes összetevőinek köszönhetően a hüvelyhám visszanyeri nedvességtartalmát, és ezáltal regenerációja felgyorsul. A hüvelyszárazság okozta kellemetlen panaszok enyhülnek, vagy teljesen megszűnnek.

A Cikatridina hüvelykúp fő alkotóeleme, a hialuronsav segíti a sebgyógyulás folyamatát, fokozza a szöveti nedvességtartalmat, emellett sejtvédő, antioxidáns hatással rendelkezik.

További értékes növényi összetevői, az aloe vera, a körömvirág, a tigrisfű, illetve a teafaolaj szintén támogatják a gyógyulást, gyulladás- és ödémacsökkentő hatásúak. A Cikatridina hüvelykúp hatását klinikai vizsgálatok igazolják. A kezelés nagyon jól tolerálható, ezért hosszú távon is alkalmazható.

Hüvelyhám-sorvadás okozta hüvelyszárazságra: változókorban szülés után, szoptatás alatt egyes betegségekben (cukorbaj, magas vérnyomás stb.) bizonyos kezelések mellett (pl. sugárterápia) egyes gyógyszerek szedése miatt elégtelen táplálkozás következtében lelki okokból (pl. stressz, partnerkapcsolati problémák)

Adagolás: a panaszok mértékétől függően 10–20 napig esténként 1 kúp, majd hetenként 2×1 kúp 5 hétig. A kúra évente többször megismételhető.

Hüvelyhám-sérülésekre: nőgyógyászati beavatkozások (műtétek) nemi aktus szülés különböző hüvelyi fertőzések

Adagolás: Esténként 1 kúp a panaszok lecsengéséig.

Gondosan olvassa el a dobozban található használati útmutatót, mert a felhasználó számára fontos adatokat tartalmaz. A készítmény vény nélkül rendelhető orvostechnikai eszköz.

A maximális hatékonyság érdekében azonban a feltüntetett javallatoknak megfelelően kell alkalmazni.

• Tartsa meg a használati útmutatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.
• További információért vagy tanácsért forduljon orvosához és/vagy gyógyszerészéhez.
• Forduljon orvosához, ha tünetei idővel nem enyhülnek.

ÖSSZETÉTEL Nátrium-hialuronát 5 mg, centella asiatica olajkivonat, körömvirágolaj-kivonat, aloe vera olajkivonat, teafa illóolaj, szemiszintetikus gliceridek, BHT.

A KÉSZÍTMÉNY FORMÁJA

A Cikatridina hüvelyi alkalmazásra készült kúp formában kapható. Egy csomag 10 darab, egyenként 2 grammos hüvelykúpot tartalmaz.

MILYEN KÉSZÍTMÉNY A CIKATRIDINA ÉS MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZHATÓ?

A Cikatridina hüvelykúp hatása a benne lévő mukopoliszacharidnak, a hialuronsavnak köszönhető, ami a szervezet számos szövetében is nagy mennyiségben található meg. A hialuronsav a szövetek szerkezetét erősíti, így a szövet tónusát, tápanyagellátását és rugalmasságát javítja. Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a hialuronsav képes felgyorsítani és javítani a újrahámosodás és a szövet-helyreállítás folyamatát.

JAVALLAT

A hüvelyhám sorvadása vagy szöveti károsodása esetén a helyreállító mechanizmusok kiegészítő kezelésére. A készítmény serkenti a szövetgyógyulást szülés után, nőgyógyászati műtétet követően, és az ösztrogénhiány következtében kialakuló hüvelyszárazság esetén.

MIKOR NEM ALKALMAZHATÓ A KÉSZÍTMÉNY?

Ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjére.
Terhesség és szoptatás: a Cikatridina hüvelykúp alkalmazásának biztonságosságát terhesség és szoptatás alatt még nem bizonyították. Ilyen esetekben az alkalmazást tanácsos a kezelőorvosával megbeszélni. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Különleges óvintézkedések nem szükségesek.

KÖLCSÖNHATÁSOK MÁS KÉSZÍTMÉNYEKKEL

A Cikatridina hüvelykúp más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért javasoljuk, hogy beszéljen orvosával, mielőtt a hüvelykúpot más hüvelyi készítménnyel – orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel – együtt alkalmazza.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A CIKATRIDINA HÜVELYKÚPOT?

Vegye ki a kúpot a fóliacsomagolásból a két előre kialakított szárny széthúzásával, és helyezze be mélyen a hüvelybe. Higiéniai okokból mosson kezet az orvostechnikai eszköz alkalmazása előtt és után.

MIKOR ÉS MENNYI IDEIG KELL A KÉSZÍTMÉNYT ALKALMAZNI?

Ha az orvos másképp nem rendeli, este egy kúp alkalmazandó. Az alkalmazás időtartama a tünetek változásától függ; szükség esetén a Cikatridina hüvelykúp hosszantartó kezelésre is alkalmas.

NEMKÍVÁNATOS HATÁSOK

Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha a használati útmutatóban felsorolt nemkívánatos hatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

FIGYELMEZTETÉSEK

Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön. Ne nyelje le!

LEJÁRATI IDŐ ÉS TÁROLÁS

A lejárati idő a csomagoláson (felhasználható) olvasható, és bontatlan, megfelelően tárolt termékre értendő. Ne használja fel a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, ill. ha a csomagolás bontott vagy sérült. Az orvostechnikai eszköz szorosan lezárva, fénytől és hőtől védve, lehetőleg 4 és 25 °C között tárolandó.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz