Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Betteryou Magnesium Oil Joint spray 100ml

Betteryou termékek »
Betteryou Magnesium termékek »

4887 Ft/db
Egységár: 48.87 Ft/ml

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Betteryou Magnesium Oil Joint spray 100ml részletes leírása

A Magnézium Olaj Joint (Ízület) Spray (magnézium klorid) szuper telített, természetesen szűrt, tiszta ásványi spray hozzáadott glükozaminnal és mentollal.

100 ml-es spray; Betteryou termék az ízületek egészségének fenntartásáért.

Az eddigi ismert legjobb felszívódású, természetes forrású elemi magnéziumot tartalmazza. A Magnézium (kloridot) olajt az európai 250 millió éves őstengerből (Zechstein) bányásszák egy mérföld mélyről, így mentes a környezet káros szennyező hatásaitól. A magnézium olaj közvetlenül a bőr szöveteibe és onnan a sejtekhez juttatja az ásványi anyagokat és az esszenciális olajokat.

Alkalmazása: használja a test bármely területére. A magnézium olaj segíti a normális izom és ízület működését. Az érintett területen 1-3 fújás a bőrbe masszírozással, amely az optimális felszívódást elősegíti. Célszerű tiszta bőrre, fürdés után használni. Az alacsony magnézium szint miatt a bőrön bizsergető érzés lehet, ez csökkenni fog a szint emelkedésével. A Magnéziumot, mint ásványi anyagot gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig létfontosságú elem az általános jó közérzet fenntartására és regenerálódásra. Becslések szerint az emberek mintegy 75 %- nem fogyaszt napi ajánlott mennyiségű magnéziumot, pedig erre szükség van a szervezetben lezajló biokémiai folyamatokhoz. A transzdermális magnézium a bőrön keresztül felszívódva behatol a sejtekbe és ott azonnal fel, tud szívódni, kikerülve az emésztőrendszert. A magnézium támogatja a szervezetben a kalcium felszívódását így elősegítve a normális izomműködést, segíthet az ízületek és izmok normál állapotának fenntartásában és regenerálásában. A magnézium segíti a hozzáadott esszenciális olajok felszívódását, ami a tökéletes és a jó közérzetet eredményezheti. 100% tiszta forrás, állatokon soha nem tesztelt. Összetétele: koncentrált oldata a (Zachstein) őstengeri magnézium kloridnak (koncentráció 15%), glükozamin szulfát, mentololaj wintergreen olaj. 10 fújás tartalmaz min. 90mg (30% RDA) elemi magnéziumot glükozaminnal együtt a természetes védés és az ízületek egészségének fenntartásáért.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz