Köszönjük vásárlóink bizalmát! 105 000-nél több elégedett vásárló! több mint 6 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kolosy tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21 ajándékcsomag a most vásárlóknak Novo C akció

Sanct Bernhard Új-zélandi zöldkagyló kapszula 150db

Az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) szokatlanul nagy arányban (több mint 13%) tartalmaz glukozaminglikánt (GAG).

150 db-os kapszula; Sanct Bernhard termék a csontok, a kötőszöveteket és az ízületek egészségéért.

Sanct Bernhard termékek »

4235 Ft/db

3990 Ft/db
Egységár: 26.6 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A zöldkagyló kovasav tartalma pedig a csontokat és a kötőszöveteket erősíti. A zöldkagyló akkor keltette fel a tudomány figyelmét, mikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Kiderült, hogy a tengerparton élő maorik körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy ízületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal. Az ok a bőséges kagyló fogyasztás.

további információk...

Sanct Bernhard Új-zélandi zöldkagyló kapszula 150db részletes leírása

A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken (kiszáradás, ráncosodás), akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. Mivel a glükozamint a szervezet saját maga nem képes előállítani, elengedhetetlenné válik annak rendszeres pótlása. Napi ajánlott mennyiség: 2-3 kapszula. Hatóanyagok - 3 kapszulában: Glükozaminoglikánok: 36 mg, Zöldkagyló-koncentrátum: 1500 mg.