Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Seatone Zöldkagyló-kivonat kapszula 120db

Rendszeres szedése ajánlott, ha már jelentkeztek vagy várhatóan jelentkezni fognak (családban előfordult) mozgásszervi problémák. Minden korosztály számára!

*TIPP! Az összes Seatone termék »

8130 Ft/db

7300 Ft/db
Egységár: 60.83 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

A Seatone termékeiben tisztított újzélandi kagylókivonat található, koncentrált formában. A kapszulák gluténmentes zselatinból készülnek, ami kíméli az emésztést. Ez a jelenleg ismert leggazdagabb glükózamin-forrás.

további információk...

Seatone Zöldkagyló-kivonat kapszula 120db részletes leírása

A Seatone termékek biológiailag aktív anyagai közül kiemelkednek a glükózaminok. A élő szervezetek kötő-támasztó vázát alkotó öt glükózamin mindegyike megtalálható bennük. Ezeknek a szalagok, inak, porcok, izmok, de a csontok élő szövetének a visszaépítésében döntő szerepük van.

 

A Seatone termékek általában 3 hét alatt optimalizálják az ízületek működését. A szedők 70%-a könnyebbnek találja a mozgását, enyhül az ízületeik recsegése-ropogása, de a jótékony hatás az egész testen megfigyelhető: javul a kötőszövetek (érfalak, izmok, belső szervek) rugalmassága, a bőr, a haj és köröm minősége.

 

A feldolgozás gyógyszergyári körülmények között (a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak megfelelően) történik. A Seatone termékekben tisztított, koncentrált újzélandi kagyló kivonat található. A kapszulák is gluténmentes zselatinból készülnek, ami kíméli az emésztő traktust és lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok közvetlenül a gyomor mögötti vékonybél szakaszból szívódjanak fel.

 

Javasolt adagolás: 2x 1-3 kapszula naponta.

 

Az ajánlott napi adag: 2-3 hétig, vagy amikor a kedvező hatást már érezhető, 2x2 kapszula (80 kilogramm felett minden megkezdett 20 testtömeg kilogrammonként plusz 1 kapszula), majd 2x1 kapszula felnőtteknek, gyerekeknek az adag fele is elegendő. Tartós (3-4 hónapos) szedés után az adag tovább csökkenthető.

 

Összetevők: tarajos zöldkagyló kivonat (230 mg/kapszula), zselatin. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert!

 

További információk:

  • Semmilyen káros mellékhatása nem ismert
  • Bármilyen gyógyszerrel együtt szedhető.
  • Nagyon ritkán hal-kagyló allergiás embereknél kiütéseket okozhat, ilyenkor a szedését abba kell hagyni.
  • Éhgyomorra nem tanácsos bevenni, mert esetenként kellemetlen kagyló-íz felböfögést eredményezhet, egy kis ennivalóval együtt fogyasztva ezt elkerülhetjük. 

Kapcsolódó tartalom: Glükózamin