Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

CaliVita Strong Bones 250 kapszula 250db

CaliVita termékek »

12890 Ft/db

11343 Ft/db
Egységár: 45.37 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

CaliVita Strong Bones 250 kapszula 250db részletes leírása

A Strong Bones komplex készítmény kalciumot és magnéziumot tartalmaz, melyek fontos építőkövei csontjainknak.

250 db-os kapszula; CaliVita termék az erős és egészséges csontozatért.

Pótlásukkal, más előnyök mellett,  fenntartható a csontok és fogak egészséges szerkezete. A készítmény két aktív komponense a kalcium és a magnézium. Testsúlyunk kb. 2%-át szervezetünk kalciumtartalma adja. A kalcium kb. 99%-a a csontokban és a fogakban található, azok normál szerkezetének fenntartásához szükséges.

Fontos szerepe van még az egészséges izomműködésben, az idegrendszer működésében, illetve egyik fontos eleme a véralvadás normál folyamatának is. Figyelem! Tartós, nagy mennyiségű kalciumbevitel esetén kérje ki orvosa véleményét! Kis mennyiségű D-vitamin fokozza a kalcium felszívódását. A dohányzás, kávé, tea, valamint a magas rostbevitel, illetve egyes növényekben (pl. sóska, rebarbara) található oxálsav, fitin a kalcium felszívódását gátolhatják. A magas fehérjefogyasztás a vesén át történő kalcium-kiválasztást fokozza. A magnézium a negyedik leggyakoribb elem az emberi testben. Legnagyobb része a csontokban (~60%) és az izomzatban (~30%) található, de megtalálható a sejtek közötti térben, illetve magukban a sejtekben is. Nélkülözhetetlen a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához, fontos szerepet játszik az idegrendszer és az izmok normális működésében. Elengedhetetlen faktora a szervezet bizonyos energiatermelő folyamatainak, részt vesz a fehérjék szintézisében, szerepet játszik a normál sejtosztódási folyamatokban, valamint a szervezet kálium-nátrium egyensúlyának fenntartásának egyik fontos faktora. Figyelem! Túl nagy mennyiségű magnézium bevitele hosszabb távon nem javasolt. A kalcium és a magnézium aránya tapasztalatok szerint 2:1 kell hogy legyen. A korszerű készítmények, mint például a Strong Bones, e két makroelemet együtt és ilyen arányban tartalmazzák. Adagolás: 2 kapszula naponta. Összetevők: 300 mg Kalcium, 150 mg Magnézium.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz