Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

CaliVita Oregano Oil (olaj) cseppek 30ml

Az oregánó egy mindenki által közkedvelt évelő növény, melyet leginkább a konyhánkból ismerünk.

30 ml-es olaj; CaliVita termék bakteriális fertőzések kiegészítő kezeléséhez.

*TIPP! Az összes CaliVita termék »

7515 Ft/db

6688 Ft/db
Egységár: 222.95 Ft/ml

6388 Ft/db – 2 -tól
Egységár: 212.93 Ft/ml

*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Jótékony hatása miatt már az ókorban is alkalmazták a népi gyógyászatban. Ismerje meg Ön is az oregánó kiváló tulajdonságait! Az oregánó rendkívül népszerű növény, melynek gasztronómiai területeken kívüli felhasználását manapság kezdik újra felfedezni. Az ókori népek nem csupán fűszernövényként tartották nagy becsben.

további információk...

CaliVita Oregano Oil (olaj) cseppek 30ml részletes leírása

A növény elnevezése a görög oros (hegy) és ganos (élvezet) szavakból tevődik össze, ez is utal arra, hogy az ókori görögök számára az öröm és a boldogság jelképe volt. Az egyiptomiak egyenesen Ozirisz szent növényeként tartották számon, rituáléik alatt a koszorúkba is beleszőtték. Mindkét nép népi gyógyászatában jelentős helyet kapott, számtalan esetben alkalmazták külsőleg és belsőleg egyaránt. Az oregánó számos összetevőt tartalmaz: illóolajokat (~3%), mint például a timol, a borneol, valamint a karvakrol (carvacrol), mely a kiemelkedő antimikrobás hatásáért felel. Összetevői közt megtalálhatók még a flavonoidok, melyek kiváló antioxidánsok, elősegítik a sejtek szabad gyökökkel szembeni védekezését. Az oregánó emellett rozmaringsavat, szterolokat, A- és C-vitamint, valamint számos ásványi anyagot is tartalmaz. Ezek a hatóanyagok az oregánóolajban koncentráltan vannak jelen a hagyományos formákhoz (fűszernövény, szárított növény) képest. Tehát amellett, hogy erős mikrobaellenes hatással rendelkezik, a növény erős antioxidáns is. Figyelem! A készítmény alkalmazása nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, az orvossal történő konzultációt! Betegségek kezelésére csak orvosi jóváhagyás mellett, általános kezelést kiegészítő szerként alkalmazható! Terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott! Fokozottan ügyeljen arra, hogy a termék szembe és a nyálkahártyára ne kerüljön! Adagolás: 3x4 csepp naponta. Összetétel: 39 mg Oregánóolaj, 1 mg karvakrol.