Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

CaliVita Detox Patch 12db

CaliVita termékek »

11629 Ft/db

11047 Ft/db
Egységár: 920.61 Ft/db

Készleten!

CaliVita Detox Patch 12db részletes leírása

A civilizáció rohamos fejlődése magában hordozza azt is, hogy testünk mindennapjaink során rengeteg méreggel találkozik.

12 db-os tapasz; CaliVita termék a szervezet méregtelenítéséhez.

A környezetszennyezés, vegyszerek, gyógyszerek, bizonyos élvezeti cikkekkel való érintkezés sajnos kikerülhetetlen. Ezek nagy része felhalmozódhat. A Detox Patch a keleti bölcsesség segítségével távolítja el ezeket. A Detox Patch három különálló, de szinergikus elven működik: Minőségi, teljesen természetes forrásokból származó hatóanyagait gondosan választották ki a felhalmozódott méreganyagok eltávolítására való képességük alapján.

A transzdermális (bőrön keresztül alkalmazott) technológia alapja a természetes vonzás. Ez teszi lehetővé, hogy a Detox Patch összetevői kíméletesen, mégis hatékonyan vonják ki szervezetünkből a szennyeződéseket. A készítmény második pillére az infravörös hő (FIR), illetve az általa kiváltott jótékony folyamatok. Kísérletek során kimutatták, hogy az infravörös hő serkenti a keringést és elősegíti a toxinok és salakanyagok eltávolítását a szervezetből. A FIR ezenfelül összefüggésbe hozható számos regenerálódási folyamattal. A Detox Patchben a turmalin nevű alkotó természetes módon bocsátja ki a FIR-t, ezáltal segíti elő a méregtelenítés folyamatát. A keleti reflexológia a termék hatásának harmadik fontos faktora. Alapelve, hogy a lábfejen, főként a talpon található specifikus reflexpontok és idegek kezelése jótékony hatással lehet a szervezet más részeire és általános egészségi állapotunkra. A Detox Patch a lábfej stimulálásával a reflexológia elvei alapján támogatja a szervezet méregtelenítő és öngyógyító erejét. A szervezetünkben jelenlévő toxinoknak általában magasabb a molekulasűrűsége, mint szív-érrendszerünk más, természetes összetevőjének. Ezek a szennyeződések rendszerint az alsó végtagok felé veszik az irányt, ezért a tapaszokat azon a testrészen a legjobb alkalmazni, ahol a toxinok nagy koncentrációja a legvalószínűbb. Alkalmazása: A ragasztófólia segítségével rögzítse a talpára, és legalább nyolc órán keresztül viselje. Legideálisabb éjszaka alkalmazni. Összetétel: Szerves agaricus gomba, Turmalin, Szibériai ginszeng, Achyranthis gyökér, Platicodon grandifloum, Bambuszecet, Ciprusecet, Caragana sinica, Artemisia iwayamogi, Paeoniiae rubrae gyökér.

Címkék:

calivita
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz