Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vita Crystal Natur szilícium 100db

Vita Crystal termékek »

3102 Ft/db
Egységár: 31.02 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Vita Crystal Natur szilícium 100db részletes leírása

Kovaföldet, mezei zsurlót és kukoricabajuszt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

100 db-os kapszula; Vita Crystal termék a bélrendszer méregtelenítéséhez.

A kovaföld immunrendszerre gyakorolt hatása, a kórokozókra gyakorolt hatása és méregtelenítő hatékonysága páratlan és lenyűgöző! Kitisztíthatja a beleket, a nyirokkeringést, az ereket, a bőrt. Gyorsan és erősen méregteleníthet a vírusokon, gombákon, parazitákon, baktériumokon át a férgekig, – sejtszintig. Mivel elpusztíthatja a kórokozókat gyulladásgátló hatása is lehet, így a fertőzések leküzdésében is segíthet.

A kovaföld egy abszolút mértékig természetes és tiszta anyag, tulajdonképpen az ősi egysejtűeknek a megkövesedett váza, amelyet az évmilliók során porrá morzsolt a természet. A szilícium tartalma egyedülállóan magas, mintegy 85%, és ebben van a jelentősége is, de tartalmaz sok fontos ásványi anyagot és nyomelemet is. Nem véletlenül hívják a szilíciumot életásványnak, vagy mondják róla azt, hogy élet nem létezne nélküle.

Ugyanis a szilícium a sejtfalak fő alkotóeleme, és ez az anyag képes igazán változtatni a membránpotenciálon, a sejtfalak külső s belső oldala közti töltéskülönbségen, amely ha megfelelő minőségű, akkor a sejtfalak képesek lesznek átengedni a működésükhöz szükséges információt, vagyis nagymértékben javulhat a minden életfolyamat alapjául szolgáló a sejtközti kommunikáció.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
1 kapszulában: 5,87 mg
3 kapszulában: 137,63 mg
6 kapszulában: 275,22 mg

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz