Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

L'Arbre Vert öko folyékony mosószer érzékeny bőrre - családbarát 1500ml

L'Arbre Vert termékek »

3061 Ft/db
Egységár: 2.04 Ft/ml

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

L'Arbre Vert öko folyékony mosószer érzékeny bőrre - családbarát 1500ml részletes leírása

Folyékony öko mosószer koncentrátum 33 mosáshoz.

1500 ml-es öko folyékony mosószer; L'Arbre Vert termék ökotudatos mosáshoz.

Minden L'Arbre Vert "Családbarát" termék kifejezetten csecsemők és az egész család világánák tisztítására és védelmére szolgál. ECARF által hitelesített hipoallergén mosószer, mely ideális a legérzékenyebb bőrre az egész család számára, beleértve a babák ruháihoz, ágyneműihez. Fehér és színes ruhákhoz, gépi és kézi mosáshoz egyaránt.

Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Hipoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. Optikai fehérítő-, foszfát-, színezék- és izotiazolinon (M.I.T) mentes mosószer.

A környezetre gyakorolt kisebb hatás érdekében a 66 ml-es adagolás a hatékonyság veszélyeztetése nélkül 45 ml-re módosult, mellyel ebben a kiszerelésben 33 mosásra elegendő mennyiséget kapunk.

Válogassa a ruhát szennyezettségi fok és anyag típusa szerint. Szükség esetén kezelje a foltokat mosás előtt, melyhez ajánljuk az L'Arbre Vert folttisztító gélünket vagy a sprayt. Használjon lágyítót az érzékeny anyagok megóvása érdekében. Ne keverje az L'Arbre Vert mosószert más mosószerrel.

Gépi mosás esetén, a mosószert a víz keménységétől és a ruha szennyezettségétől függően adagolja: közepes keménységű víz esetén, átlagosan szennyezett ruhákhoz adjon 45 ml mosószert 4,5 kg ruhához; 60 ml mosószert 6 kg ruhához, 80 ml mosószert 8 kg feletti ruhához. Kemény víz esetén, erősen szennyezett ruhákhoz növelje a fenti mennysiégeket 15 ml mosószerrel.

Amennyiben öblítőre van szüksége, használja a L’Arbre Vert Öko textilöblítőt.

Megfelelő adagolással, az ajánlott minimális mosási hőmérsékletet betartva (30 fok), a mosógép teljes terhelése mellett minimalizálja a hulladék keletkezését, az energia- és vízfogyasztást és csökkenti a vízszennyezést.

L’Arbre Vert - Egy zöldebb világért: a L'Arbre Vert termékek minőségi és igényes szabadalmaknak megfelelően fejlesztették ki. A termékek minősége túlmutat az európai ökocímke kritériumain.

Termékek ismertető jegyei: természetes növényi eredet (pálma, kókusz, cékla, kukorica, búza, repce). Csomagolás: 100%-ban újrahasznosítható. Állatokon nem tesztelt termékek. Foszfát, ftalát, éter-glicol, formaldehid mentes. Ultrakoncentrátumú termékek: kisebb adagolással ugyanazon eredmény elérhető, mint egy átlagos minőségi terméket használva. Természetes alapanyagok. Környezetkímélő, bőrkímélő: nem irritatív termékek. Gazdaságos kiszerelés. Kellemes, természetes illat növényi eredetből. Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat.

Ismerje meg a L’Arbre Vert elkötelezettségét: megújuló természeti erőforrások felhasználása, tiszteletben tartva a növény-és állatvilágot. A termék környezetre gyakorolt hatásának figyelemmel kísérése. A legmagasabb minőségű biztonságos felhasználás biztosítása. Vizeink megóvása. Termékek gyártása Franciaországban. Csomagolóanyagok minimálisra csökkentése. "Zöld termékek" biztosítása a fogyasztók számára. Öko-és környezetbarát termékek bevezetése.

Címkék:

l'arbre vertmosás
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz