Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Seatone Sport Restart kapszula 100db

Seatone kagylókivonat magas glükózamin-tartalma révén mozgáskönnyítő hatású, a Seatone Sport Restart extra összetevőivel az ízületeket érintő sportsérülésekből segíti a felépülést.

*TIPP! Az összes Seatone termék »

8130 Ft/db

7300 Ft/db
Egységár: 73 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

A sérülések következtében megváltozott élettani és anatómiai állapot gyorsabban helyreáll, ha az építkezéshez szükséges tápanyagokat kellő mennyiségben biztosítjuk a szervezet számára. Ezt nagyon könnyen megtehetjük a Seatone Sport Restart kapszulával.

további információk...
Mások ezeket vették még

Seatone Sport Restart kapszula 100db részletes leírása

A Seatone kagylókivonat (és általában a zöldkagyló-kivonatok) magas glukózamin-tartalmuk miatt mozgáskönnyítő hatásúak. A Seatone Sport Restartban ezt a hatást a prolin és glycin egészíti ki, ami a kötő- és támasztó szövetek minden összetevőjére jótékonyan hat (például erősíti a szalagokat).

 

A kötő- és támasztó szövetek keresztül-kasul futó rugalmas rostokból állnak, melyek üregeket alkotnak. Ezeket az üregeket tölti ki az alapállomány, ami zömmel glukózaminból áll, egy-egy glukózamin molekula 4-5 víz molekulát megkötve hozza létre a sejtek közti vízteret, melyben az élettani tevékenységet végző funkcionális sejtek úszkálnak

 

A glukózamin nem csak alkotója, de fontos tápanyaga is az említett szöveteknek, így az étrenddel történő folyamatos utánpótlása elengedhetetlen. A sérülések következtében kialakuló gyulladás megváltoztatja a sejt közötti víztereket, ami a funkcionális sejtek kevésbé hatékony működését vonja maga után. A magas glukózamin-bevitellel helyreállított vízterek jelentősen meggyorsítják a sérült szövetek kijavítását és az eredeti életműködésük visszanyerését.

 

A Seatone Sport Restart-tal a sérülésekből való felépülés jelentősen lerövidül, a sérült ízületek hamarabb terhelhetők, és csökken a kiújulás veszélye is.

 

Általános napi adag: 4 kapszula (2x2) étkezések közben. (80 kilogramm felett minden megkezdett 20 testtömeg kilogrammonként plusz 1 kapszula)

 

A termék doppingmentességi igazolással rendelkezik.

 

Csontszövetet is érintő sérüléseknél a termék hatása Sani-Prevent csontporral jelentősen fokozható.

 

A doboz 100 kapszulát tartalmaz.

 

További információk:

 

  • Ritkán hal-kagyló allergiás embereknél kiütéseket okozhat, ilyenkor a szedését abba kell hagyni.
  • Éhgyomorra nem tanácsos bevenni, mert esetenként kellemetlen kagyló-íz felböfögést eredményezhet, egy kis ennivalóval együtt fogyasztva ezt elkerülhetjük. 

Kapcsolódó tartalom: Glükózamin