Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vitaking Ginkgo Forte 120mg kapszula 60db

Vitaking termékek »

2350 Ft/db
Egységár: 39.17 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Vitaking Ginkgo Forte 120mg kapszula 60db részletes leírása

A Ginkgo Bilobát a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik.

60 db-os kapszula; Vitaking termék a normál mentális és kognitív funkciókhoz.

z a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a (28,8mg) flavon glikozid, és 6% (7,2mg) terpén lakton. A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor Ginkgo Biloba terméket vásárolsz, mindenképp nézd meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat!

Ginkgo Biloba a jó memóriáért: a Ginkgo Biloba, más néven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A ginkgo fát a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban. A áltermését, “gyümölcsét” a kínaiak csemegeként is fogyasztják. A ginkgo készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő legyező alakú leveléből vonják ki.

Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a (28,8mg) flavon glikozid, és 6% (7,2mg) terpén lakton. A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor Ginkgo Biloba terméket vásárol, mindenképp nézze meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat!

A Vitaking Ginkgo Biloba Fotre flavon glikozid tartalma 28.8 mg, és terpén lakton tartalma 7, 2 mg kapszulánként.

Mit jelent a név? A páfrányfenyő levelei kétkaréjúak, innen származik latin neve is: biloba. A loba latinul „lebeny-t jelent. Fogyasztását az idősebb korosztálynak ajánljuk, illetve azoknak, akik szellemi munkát végeznek, esetleg vizsgaidőszakra készülnek.

Hogyan segít a Ginkgo Biloba?

A Ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához. Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló). Fokozza a kognitív teljesítményt. Segít fenntartani a kognitív funkciókat. Segít fenntartani a mentális jólétet. Segíthet a memória a korral járó csökkenésének megállításában, és segíthet megőrizni a kognitív funkciókat. Segíthet fenntartani a jó kognitív funkciókat. Hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reaktivitásával. Segíthet fenntartani a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást. A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a mentális és kognitív tevékenységekhez. A ginkgo segíthet fenntartani idős korban a megfelelő agyi teljesítményt.

A termék fogyasztása gyermekeknek, valamint várandós és szoptatós nőknek nem ajánlott. Véralvadásgátló gyógyszert szedők, műtété előtt állók a fogyásztást megelőzően konzultáljanak kezelőorvosukkal, mert a Ginkgo Biloba növelheti az a véralvadási időt. Hatással lehet a vércukorszintre, ezért cukorbetegek csak orvosi jóváhagyással alkalmazzák a készítményt!

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz