Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Sanct Bernhard Vas 20mg kapszula 120db

A jó oxigénellátottsághoz, egészséghez és teljesítőképességhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű tápanyagok bevitele.

120 db-os kapszula; Sanct Bernhard termék vérképzéshez, az erős immunrendszerért.

*TIPP! Az összes Sanct Bernhard termék »

2757 Ft/db
Egységár: 22.98 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Ehhez tartozik a vas. A vas létfontosságú nyomelem, ami a test működéséhez nélkülözhetetlen. A vérképződésnél és a vér oxigénszállításnál szükséges. A vas a vörösvértestek építőkövei, ami oxigént képez, valamint bizonyos enzimek alkotórészei ami a növekedéshez szükséges, a sejtek anyagcseréjén keresztül. Mivel a szervezet nem képes vasat önállóan előállítani, viszont naponta bizonyos mennyiségű vas válik ki a szervezetből, azt pótolni kell. A megfelelő mennyiségű vas fogyasztása nélkülözhetetlen a testi teljesítőképességhez és a szervezet ellenálló képességének javításához. Különösen fontos a változó korban, a terhesség és szoptatás idején, idősebb korban, valamint egyoldalú táplálkozás esetén. Bizonyos táplálékok alkotórészei megakadályozzák a vas felszívódását (Pl. fekete tea). Hatóanyagok - 1 kapszulában: Vas: 20 mg.