Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-2 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

Accu-Chek Active tesztcsík vércukorszintmérő készülékhez 50db

Roche termékek »
Accu-Chek termékek »

3659 Ft/db
Egységár: 73.19 Ft/db

Készleten!

Accu-Chek Active tesztcsík vércukorszintmérő készülékhez 50db részletes leírása

Az Accu-Chek Active tesztcsíkok az Accu-Chek Active vércukormérővel történő kvantitatív vércukorméréshez használandók friss kapilláris vérből.

50 db-os vércukorszintmérő tesztcsík; Roche termék vércukorszint méréséhez.

Amikor a tesztcsíkot a vér rácseppentéséhez kiveszik a vércukormérőből, akkor lítium-heparinnal, ammónium-heparinnal vagy EDTA-val alvadásgátolt vénás vérrel, artériás vérrel és újszülöttek vérével is lehet mérni. A vércukorszint rendszeres ellenőrzése segít Önnek abban, hogy jobban karbantartsa cukorbetegségét és ezzel a cukorbetegség szövődményeinek kialakulása megelőzhető vagy késleltethető. Az első vércukormérés előtt figyelmesen olvassa végig a betegtájékoztatót!

A doboz tartalma: 50 Accu-Chek Active tesztcsík, kód-chip, betegtájékoztató. 1 doboz, benne 50 (25 vagy 10) tesztcsík, a dobozon található címke mutatja a színskálát, a koncentrációkat feltüntető táblázatot és a kódszámot, 1 kódchip, 1 használati utasítás. Az eredmény kb. 5 másodperc múlva leolvasható! 1. Fontos! Minden alkalommal cserélje ki a kódchipet, ha új csomag tesztcsíkot bont ki. 2. A kijelzőn megjelenő kódszámnak a tesztcsík dobozán lévő számmal azonosnak kell lennie. 3. Az új Accu-Chek Active tesztcsík kizárólag az adott tesztcsík dobozában található kódchippel használható. A vér felcseppenthető vagy a tesztcsík a szükséges vérmennyiséget automatikusan felszívja. Külső felcseppentés lehetséges. Friss kapilláris vér, heparinizált vénás vér, vagy artériás vér és újszülött vér használható. A mérések szemmel is ellenőrizhetők. A dobozban kódcsip található, amely a készülékbe helyezve a pontos kalibrációt biztosítja. Vérminta mennyiség: 1-2 μl. Méréshatár: 0,6 - 33,3 mmol/l.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz