Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Accu-Chek Instant KIT vércukorszintmérő készlet 1db

Roche termékek »
Accu-Chek termékek »

7510 Ft/db


Accu-Chek Instant KIT vércukorszintmérő készlet 1db részletes leírása

Egyszerű használat, kis méret és okos választás!

1 db vércukorszintmérő készlet; Roche termék vércukorszint méréséhez.

A vércukormérőből és tesztcsíkokból álló vércukormérő készülék önmonitorozásra és professzionális területen való használatra alkalmas. Segítségével a diabéteszes betegek saját maguk is ellenőrizhetik vércukorszintjüket. A vércukormérőt csak az Accu-Chek Instant tesztcsíkokkal együtt szabad használni. A készüléket nem szabad diabétesz diagnosztizálására vagy kizárására használni. A készülék csak a testen kívüli alkalmazásra való. Az Accu-Chek Instant vércukormérő segítségével Ön is rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintjét! Az első vércukormérés előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót!

A készlet tartalma: Accu-Chek Instant vércukormérő elemekkel, Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró, 10 Accu-Chek Softclix lándzsa, 10 Accu-Chek Instant tesztcsík, tartó-tok.

Használati útmutató:

Termék jellemzők: céltartomány-kijelző, amely egy színskálán, jól látható módon mutatja, ha a vércukorszintje: magas (kék színű), megfelelő (zöld színű), vagy alacsony (piros színű). Az Accu-Chek Instant vércukormérő pontossága megfelel a nemzetközileg elismert (ISO 15197:2013 / EN ISO 15197:2015) szabványnak. Az 1 gombos navigálás egyszerű használatot biztosít. Háttérvilágított, nagy és könnyen olvasható LCD kijelző. Csak amire igazán szüksége van: a legutolsó mért vércukorérték és az átlagos értékek (7/30/90 napos) jelennek meg az eszközön. Elektrokémiai ("felszívós") technológiával működik.

Még egyszerűbb vércukormérés: a kis vérmintát (0,6 μL) a tesztcsík adagoló részének széles, sárga részén bárhol fel lehet vinni. Könnyű és kényelmes adatletöltés: miután csatlakoztatta vagy párosította a készüléket, a vércukormérő automatikusan naplózza a vércukoreredményeit a számítógépére (vagy a mobiltelefonra telepített applikációra); nincs többé szükség kézzel vezetett vércukornaplóra. Megbízható eredmények kevesebb mint 4 mp alatt. Széles mérési tartomány (0,6-33,3 mmol/l).

Könnyű és kényelmes adatletöltés számítógépen keresztül: USB kábellel csatlakoztassa a készüléket a számítógépéhez: telepítse hozzá az ingyenesen letölthető Accu-Chek Smart Pix szoftvert, vagy használja az Accu-Chek Connect Online diabétesz-menedzsment rendszerrel .

Könnyű és kényelmes adatletöltés applikáción keresztül: párosítsa Bluetooth kapcsolattal a vércukormérőt a mobiltelefonra telepített applikációval (DKP - Diabétesz Kontroll Program) és az applikáció automatikusan beolvassa a vércukoreredményeket - nincs többé szükség kézzel vezetett vércukornaplóra.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz