Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Bugslock szúnyog és kullancsriasztó karkötő 1db

Wristband termékek »

768 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Bugslock szúnyog és kullancsriasztó karkötő 1db részletes leírása

Bugslock: zárja ki életéből a vérszívókat!

1 db karkötő; Wristband termék kullancsok és szúnyogok távol tartásához. Véletlenszerű színekben szállítjuk.

A szúnyog és kullancsriasztó karszalag kifejlesztésénél a legfőbb célkitűzés az volt, hogy egy olyan hatásos riasztószer kerüljön megalkotásra, mely csak és kizárólag természetes alapanyagokból álljon, úgy, hogy a kellemetlen vérszívókat a lehető leghatásosabban tartsa távol viselőjétől. Mindezek mellett a könnyen kezelhetőség és praktikusság volt a másik fő cél. A termék használatával nincs szükség a 2-3 óránkénti kenegetésre vagy spray használatára, egyszerűen csak fel kell helyezni a csuklóra vagy a bokára és kész!

A Bugslock szúnyog és kullancsriasztó semmiféle vegyi-, és emberre vagy a környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz. Ezáltal 100%-os biztonsággal használhatja bárki a felnőttektől a csecsemőkig. Használatát különösen ajánljuk a természetben, vízparton. A termék maláriát és más egyéb súlyos kimenetelű betegségeket terjesztő szúnyogfajták ellen is rendkívül hatásos. Ezért nyugodt szívvel ajánljuk trópusi országokba utazóknak. A Bugslock szúnyog és kullancsriasztó gyakorlatilag ugyanazzal a hatásfokkal használható, mint a többi vegyszerrel készített riasztószerek, de ezt a hatást kizárólag növényi hatóanyagokkal éri el. A karszalag citronella és egy trópusi neem fa kivonatot tartalmaz, semmiféle vegyi-és emberre, vagy a környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz, így a szervezetre sem toxikus. Hatóanyagai kizárólag növényi eredetűek, a termék nem tartalmaz ún. dietil-toulamidot (DEET). A Bugslock használata rendkívül egyszerű és praktikus. A termék visszazárható alumínium tasakban kerül forgalomba. Egyszerűen csak a csuklóra vagy a bokára kell felhelyezni, de akár táskára, székre, autóban illetve a biciklire is elhelyezve ugyan olyan hatásos. A bugslock bárhol bármikor használható! Hogyan működik? Felhelyezése után órákig kb. 12 órán keresztül bocsájtja ki a citronella és a neem fa illatát így tartja távol viselőjétől a kellemetlen vérszívókat és egyéb rovarokat. Amennyiben csak 2-3 óráig van rá szüksége a légmentesen visszazárható tasaknak köszönhetően akár egy hétig is használható marad!

Címkék:

szúnyogriasztó
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz