Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Energy Lapacho tea 105g

Energy klub termékek »
Energy tea termékek »

2900 Ft/db

2320 Ft/db
Egységár: 22.1 Ft/g

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Energy Lapacho tea 105g részletes leírása

Főleg daganatellenes hatásáról ismert gyulladás gátló, antioxidáns, fájdalomcsillapító hatású tea.

105 g-os tea; Energy termék daganatos megbetegedések kiegészítő kezeléséhez.

Fertőző betegségek, allergia, cukorbetegség, májbetegség, idegrendszeri megbetegedések és a legkülönbözőbb daganatok esetén alkalmazzák.

A közép-amerikai Peru, Bolívia és Brazília tropikus esőerdeiben él egy magas, sima kérgű fa, amelynek trombita alakú virágai rózsaszínbe hajló piros színben pompáznak. A növény valóban lenyűgöző látványt nyújt,, és a bennszülött törzsek számára már évszázadok óta univerzális gyógyital forrásaként szolgál, amit az "inka itala" néven ismerhetünk. Maguk az indiánok olyan névvel illetik, aminek fordítása nagyjából a következő: hatalommal és erővel bíró. A lapachot számos hétköznapi és kevésbé gyakori betegség gyógyításához egyaránt fel lehet használni, de készíthető belőle mindennapi, kellemes reggeli vagy délutáni tea is. Ezt élvezettel elfogyaszthatjuk, miközben sokat teszünk az erőnlétünkért. A lapacho tea antioxidáns hatású flavonoidokat, vitaminokat (B- és C- vitamin, A-provitamin), ásványi anyagokat (kalcium, kálium, foszfor, magnézium) és nyomelemeket (szilícium, ón, mangán) tartalmaz. Ideális, kíméletes betegség-megelőzésre ad lehetőséget, akár gyulladásos betegségről, akár daganatokról van szó. A növényből 1884-ben nyerték ki először a legfontosabb összetevőjét, a lapachot, majd tesztelték annak hatásait a különféle daganatos betegségek gyógyításéban. A gyógyító eljárások sikere alapján a brazil kormány tájékoztatási embargót írt elő a lapachoval kapcsolatos klinikai vizsgálatok eredményeire. Ezt csak 1981-ben oldották fel, és azóta a lapacho iránti érdeklődés világszerte egyre nő. A növény rendkívüli gyógyhatásait a naftokinonok és az antrakinonok szinergikus hatásával magyarázzák, ezek az anyagok ugyanis egyszerre csak ritkán vannak jelen egy növényen belül. Elkészítése: 1 liter vízben főzzünk fel 3-4 teáskanálnyi fakérget. Főzzük 5 percig, majd hagyjuk 15 percig állni. Fontos, hogy a teát nem szabad agyagedényben főzni, és nem szabad termoszban tárolni, illetve újramelegíteni. Gyógyító hatásait és ízét kihűlés után is megőrzi. Maximálisan fogyasztható napi adagja felnőtteknél gyakorlatilag korlátlan, nyugodtan megihatunk belőle naponta akár 2 litert is. Hatásai: A lapacho jótékony hatásainak skálája oly széles, hogy szükségtelen felsorolni minden indikációját. Gyógyítóan hat a szervezet valamennyi szövetére és szervére - mind belsőleg, mind külsőleg. Amellett, hogy gyulladásellenes, erősíti az idegrendszert, segíti a nehézfémek eltávolítását a testből, és kifejezetten jótékonyan hat leukémia esetén.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz