Gluténmentes paradicsomszósz hagymával és zöldfűszerekkel.
Elkészítési útmutató: Tűzhelyen melegítse fel a szószt közepes lángon vagy mikrohullámú sütőben (a tető eltávolítása után), adja a tésztához, majd az egészet pirítsa össze egy serpenyőben.

Összetevők: Darabolt paradicsom 66%, Sűrített paradicsom 10%, Hagyma 7%, Ivóvíz, Sárgarépa 3,5%, Növényi olajok (olíva, napraforgó), Cukor, Étkezési só, Fokhagyma 0,5%, Kakukkfű 0,4%, Snidling 0,2%, Petrezselyem 0,2%, Aromák, Feketebors.

Átlagos tápértékek (100 g termékre):

Energia: 281 kJ/67 kcal.
Zsír: 3,7 g
amelyből telített zsírsavak: 0,4 g
Szénhidrát: 6,2 g
amelyből cukrok: 5,2 g
Rost: 1,8 g
Fehérje: 1,4 g
Só: 0,96 g

Felbontás után hűtőben tárolandó és 5 napon belül felhasználandó.
Barilla termékek »

Címkék:

barilla