Keverőmesterünk citrusos, arabica kávékat házasított össze. Hosszú és enyhe pörkölés, hogy az édeskés tejjel tökéletes párost alkosson!
Az olaszok talán azért, mert egykor csak Afrikában voltak gyarmataik (ahol a kávébab alapvetően savasabb, citrusosabb, mint például Dél-Amerikában), azt szokták meg, hogy a tejeskávéjukban nem csak kesernyés ízvilágot keres a nyelvük, hanem citrusosat is. Ezért a zöldkávékat úgy válogatják, keverik és aztán pörkölik, hogy a cappuccinójukban a kesernyés (amaro) ízjegyek mellett megjelenjen Afrika "citrusossága". Ráadásul az "újhullámos" pörkölési stílus divatja is ebbe az irányba sodorja a tejeskávékat, vagyis a világos pörkölés, a gyümölcsös és citrusos ízharmónia felé.

A név kötelez! Vagyis ha már Cappuccino Tradizionale, akkor mi tényleg hagyományos olasz stílusban készítjük el ezt a cappuccino blendet. Az "olaszosság" egyszerre két dolgot is jelent! Egyrészt a blendünkben száraz és mosott eljárással feldolgozott kávékat keverünk össze (ez teszi az olaszos felfogású cappuccinót komplexé), másrészt világosra, citrusosra pörköljük az összetevőket, hogy az elkészített kávé a meleg tejjel lágy, selymes házasságban simuljon össze. Összetevők: 100% pörkölt arabica szemes kávé. Tartsa mindig lezárva, fénytől védve, lehetőség szerint hűvös helyen, de sosem a hűtőben! Mindig csak annyit őröljön le, amennyit épp elkészít!
Cafe Frei termékek »

Címkék:

cafe frei